torsdag 22 juli 2010

Nyckeln till energi

Viktoria berättade att om man håller i en nyckelknippa svagt mellan fingrarna när man vilar så kommer man att tappa den precis innan man faller ner i REM-sömnen. Då kliver man upp och är utvilad. Pang-bom jättelätt.

Idag på fritids öppnade jag först vid halv-sju tiden, sen vid tio tog vi alla barnen för att gå och bada. 1½ timme är mer vad man tror i vattnet, och utan simglasögon. Min energi var slut efter det, som tur var slutade jag direkt efter lunch. Jag tog mig hem efter mycket om och men, satt några timmar och var allmänt seg. Spelade lite. Sen la jag mig för att vila.

Nu hade jag chansen att prova Viktorias nyckel-knep. Jag tog arbetsnycklarna, en stor knippa med en bjällra på. Testade en gång att släppa dem för att se om jag skulle vakna av skramlet. Jo då, det skramlar bra. Lägger mig och vilar i ett tyst rum, börjar precis att drömma lite. DÅ! Tappar jag knippan och blir tok-rädd! Den skramlade ju nått kolossalt. Sätter mig upp: "Ha-ha! Det funkar! Jag är PIGG!" Det tog bara typ 5minuter eller så.

Skit i Power-napsen på 20 minuter, det är knippan som gäller!

Inga kommentarer: