söndag 17 oktober 2010

En till F*cking uppdatering
Bah! Jag och digitaluppdatering slutar fungera... Dålig på att uppdatera på ALLA mina sidor nu förtiden.


Jag jobbar en hel massa så det blir inte så mycket uppdateringar. Dock är jag kreativ som vanligt, fast jag inte visar det digitalt heller... Allt blir bara halv-färdigt nu. Jag har massa bilder som behöver färg och en tavla som hälfen är kvar på samt ett halvt manus till min serie.

Serien har jag haft i huvudet och i punkt form ganska länge nu, men jag började skriva ner lite mer och började rita den första scenen. Det var ett bra beslut för samtidigt lyssnar jag på Sagan om Ringen-böckerna på CD. Lite inspiration och så klart så vill jag ju veta hur de böckerna är. Bara sett filmerna. Men ju mer jag jobbar med serien ju mer saker kommer jag på. Just nu har jag 2 (eller 1.85) scener klara i manus. måste jag bara binda ihop det och knyta igen. Känns ganska bra för min första EGNA LÅNGA serie. Jag har ju tidigare gjort långa men aldrig såhär genom arbetade med manus och skit. Jag skulle dock vilja jobba ihop med någon annan och prova att göra en serie tillsammans, att någon skriver och jag ritar.

Snart Halloween också (30/10), även fast vissa inte gillar detta. Men vadå? Den ska ju inte förväxlas med Allhelgona-helgen (5-7/11). Vissa "insnöade"-svenskar blir ju arga när man nämner halloween, "Det är bara nån som vill tjäna pengar" Visst! Men det är fan kul att ha en dag där alla klär ut sig. Dock sorgligt att det krävs en sådan dag för att vi torrisar ska kunna klä ut oss och ha lite kul.. Jag har allafall halva dräkten klar, sen måste jag ju ha acosiarer, så 1/3 del är allafall klar.

Jag måste också fixa till lite här hemma nu. Nya garderober, lådor, skrivbord stolar och hejhoppsan allting. Ut med alla saker jag inte behöver! Synd att jag inte har fått tag i något fast så man kan flytta på sig lite.

Och så vill jag passa på att rekommendera alla att skaffa sig en skissbok och en scrapbook. Skissboken för att.. ja, man behöver en helt enkelt. Hjälper en att hålla idéerna på plats. Scrapbook:en för att spara alla små kluddisar man gjort i skrivblock och anndra lösapapper samt allt annat man vill spara!

Nu får vi hoppas att jag uppdaterar mera. Men det är bara att skiva om allt smått!

Inga kommentarer: