söndag 14 november 2010

Kompis-spel-veckan

Tjenare Bloggjävel! Du bara är här du, inte äre nån som läser heller. Men men, i hopp om det så skriver man ändå. Undrar egentligen varför jag skriver? Bah.. Kanske för att jag inte vill att Facebook ska ta över mitt liv. Annars vet jag inte.


Veckan har varit full av Kompisar och spel. Lina kom hem från Norge så henne fikade jag med, för övrigt den första dagen med snö. Idiotfolk som inte kan köra. Jag körde som om jag inte gjort något annat än att köra i snö. Hur bra som helst! Sen gick vi lite på stan och shoppade lite. Jag fick tag i ett exemplar av Assassins Creed 2. Hittills är det hur kung som helst. Känns som jag är snart klar dock. Men grymma uppgraderingar i jämförelse med ettan. Ska köpa AC: Brotherhood så fort jag är klar med 2an.Lördag: Dagen då det hände saker.
Eller hände och hände. Satt och spelade på morgonen, sen tog Markus och jag en sväng till Biteline och käkade taco-buffén. Men den börjar bli VÄÄÄLDIGT överskattad. Inte lika god som den en gång var. Sen for vi upp till Sarah för att kolla lite serier. Och jag passade på att fixa med mitt Xbox, så nu är det förbannade lösenordet på min inloggning borta. Skönt det. Så slipper man skriva nått när man ska spela. Och det är ganska svårt att knappa in när man ska spela med Gitarrerna. De har ju inte alla knappar som en dosa har. Sarah passade också på att visa lite av Fable 3. Ser ganska nice ut. Något jag vill spela men inte direkt storm köpa. Men det var bättre än jag trodde, jag hade förväntat mig en halv kass uppgradering av Fable 2 med den idiotiska hunden. Men det var bättre. Så vi får se sen om jag skaffar det, Om inte så lånar jag det. Är insnöad på Assassin nu.Fram emot 19tiden började Lina konstakta mig, för vi hade sagt att vi borde spela lite brädspel innan hon åkte tillbaka till Norge. Så jag började ringa runt till folk för att få tag i en lokal i stan. Det blev hos Marina och Fredrik, med det vanliga gänget: Jag, Markus, Sarah, Fredrik, Marina, Emil, Alexander, Victoria, Lina och Olle. Det var kul, men eftersom att Markus och jag hade åkte tidigt hemifrån, vid 15, och varit på vift hela dagen till 21 så hade ju inte jag med mig mina spel som vi ville spela. Så det fick bli lite Geni från ca 90-talet. Alla kände sig genast mycket dummare!Det var kul att få spela lite. Nästa gång ska jag dock ta med mig mina spel så det blir lite liv i luckan.

1 kommentar:

Anonym sa...

jag läser ju, allt du skriver :)