fredag 14 januari 2011

Jobbiga drömmar forsätter.Jag fortsätter att ha jobbiga drömmar. Små-jobbiga sitvationer som att missa en buss, fastna i snön, bli ensam på jobbet, tappa bort något och liknande saker.

Inatt hade jag en dröm. Jag hade gjort två snygga pärlplattor som jag precis skulle stryka, men jag skulle kolla datorn först och själv klart så sabbar jag en tredjedel av plattan när jag ställer ner den ena på bordet. Då måste jag sitta och plocka ihop alla pärlor och lägga om dem på sin rätta plats. JOBBIGT!


Som tur var så vaknade jag till lite av det här, så jag började känna runt lite med handen och börjar intala mig själv att jag ligger i sängen och inte har rört den plattan, den ligger säkert på skrivbordet. När jag väl har lugnat ner mig själv att den är säker så böjar jag övertala mig själv att jag inte har gjort de plattorna utan att jag sover.*

Ofta är jag ligger i sängen och halv-sover, och inte riktigt vet om jag sover eller inte, så brukar jag fundera: "Sover jag nu eller är jag vaken? Hmm, jag kan tänka och fråga mig själv det, då är jag vaken"

* Det kanske låter "fjantigt" att orka bry sig om en pärlplatta, men poängen är den jobbiga känslan som uppstår.

1 kommentar:

SJ - alltid på rätt spår sa...

Hej!
Kan inte du inspireras av pysselninja och göra en massa pärlplattor och sedan dekorera ett träd nu medan det är snö, tror det skulle bli asfint! /Sofie J.