torsdag 3 februari 2011

Bollar i luftenLång tid, inget hav! Men nu är jag tillbaka.

Förra fredagen hade jag och Degen fixat Über-biljard. Vi hörde av oss till massa "random" personen vi känner för att käka buffé på Kermit och spela biljard på Downtown. Det verkade lite lovande i början, men senare började folk dra sig ur. Men vi blev allafall 9 stycken. Och det var JÄTTE kul! Bara att spela biljard är ju kul, men tänk er då att spela med massa folk där man bara känner hälften. Vi ska även ha en Über II nu framåt våren.

Och efter Über-kvällen skulle jag hämta brorsan, men jag körde från fel håll så jag missade ju avfarten. "Aj-ja, Tar nästa då" Det var ju inte det lättaste.. Eller, det var lätt att ta den, men att hitta rätt därifrån.. Hittade tillslut en liten väg, men bilarna stod lite konstigt nära vägens mitt. Fortsätter och börjar se en halv konstig byggnad på vänster sida. "Snygga lägenheter" tänker jag och fortsätter, men snart tar vägen slut och blir ett litet torg/parkering. "Va? Vad är detta?"
Tittar till vänster igen mot den konstiga byggnaden, ser en skylt med texten [SÖDERMALMS SKOLA] Aj då, jag är inne på skolområdet, börjar titta mig runt efter en flyktväg! DÄR! Där är toppen på huset jag ska till, rakt fram! Gasar på och känner en viss lättnad att ha kommit undan levande.

Sen har det varit MYCKET spel!

Det första är att jag och Degen troligen ska starta ett mindre spelföretag och inrikta oss på 2d linkande spel. Finns lite för få sådana idag tycker vi. Sen har vi ju Markus och jag som håller på att spela Resident Evil 5. As kul att köra Co-op på. Sen när vi är klar med det måste vi ju börja på Hard och samla alla skatter!

Och så sent som idag blev jag intervjuad av en föredetta kurskamrat, Rebecka. Hon har börjat läsa journalist på MiUn och uppgiften var "Udda Hobbys" så hon ville veta om mina pärlplattor. Så vi satt här hemma hos mig, drack te och körde intervjun. Och det var väldigt bra frågor hon ställde, sånt jag inte tänkt på, som varför jag håller på och vad jag tycker om med det. Då fick ju även jag svar på de frågorna. Undertiden jag intervjuades så kom Lina in. Hon visste att jag skulle intervjuas så hon tog lite fika och satt snällt och väntade.

Efter intervjun började jag och Lina skumma igenom idéer till vårat brädspel vi ska göra. Känns kul och bra. Kändes som vi kom på en bra idé. Sen är det ju bara att komma på alla småsaker så det hela flyter på.

Så det är lite många bollar i luften nu. Och jag kom precis på att jag skulle göra en bild till Sofie som hon kan ha på sin blogg. Gör den snart. Och dessutom har jag gjort lite nya bilder som jag lagt ut på deviantArt. (Länk till höger)

Inga kommentarer: