tisdag 8 mars 2011

Kuber och goda drömmarHär är det senaste jag har gjort. Två Rubix Kuber. Jag har även gjort en Companion cube från spelet Portal. Jag har lagt upp dem på deviantart: Companion Cube 1 och
Companion Cube 2. Jag funderar dock att ge mina två Rubix kuber till Mormor som fyller år imorgon. Vore en lite rolig och "personlig" present.

I morse vaknade jag också på det mest obekväma sättet på länge. Först låg jag och drömde om socker, kakor och massa annat onyttigt. Jag åt en massa muffins och kladdkakor. Precis när jag biter fast i kladdkakan, känner jag att den är härligt frasig utanpå och samtidigt mjuk inuti. Men drömmen av bryts plötsligt och jag har förbannat ont i tungan. Nyvaken som jag är så vet jag inte vad som händer. Jag börjar dock känna en lite varm och metallisk smak i munnen. In med fingrarna och känner på tungan, tar ut dem och tittar på dem. Ser inget spår av blod. Känner igen, samma resultat, inget syns. Får den smarta idén att köra in tungan i mitt ljusa örngott för att kanske få se något. Jo, det ser rött ut, men jag är fortfarande döds-trött, så jag siktar i ett nytt ställe på min kudde och kör ner tungan där. Japp, det blev rött, jag blöder, jag har bitit mig själv i tungan.

Jag blir lite småsur, dricker lite vatten, som jag har ståendets brevid sängen, känner mig lite besviken och sur, lägger mig ner och somnar om.

Inga kommentarer: