lördag 5 mars 2011

Sen sist?

Vad har hänt sen sist? En hel del faktiskt. Förra helgen var det bubbel/taco-party som Marina och Fredrik anordnade. Det var grymt kul! Trots att jag körde, det var ju ett eget val, och trots att jag satt i bilen ca 2.5 timmar efter kl 00:00.

Sen har jag gjort klar en Double Meme med Magda och den blev kanon bra! Har även gjort en massa mer bilder som ligger på deviantART.

Jobbat lite under veckan och haft möte med coachen på Miroi. Jag gillar de mötena, delvis för att jag får en push i rätt riktning med mitt jobbsökande och att jag får så mycket beröm för mitt kreativa snygga CV. Det är grymt snyggt. Har bara lite att fixa till nu efter senaste mötet, och det är bara i texten, inte layouten. Det är en bra power-boost att få beröm.

Just det, jag köpte ju ett gäng böcker på bok-rean. Tillexempel en bok om Tecken & symboler. Den tar upp nästan ALLT inom ämnet. Vad vissa blommor betyder, vad stenar har för inverkan, vad färger symboliserar, kroppsspråk, bokstäver, siffror, ja i princip allt. Har bara bläddrat igenom den och läst lite här och där, men nu ska jag börja läsa igenom den helt. Jag köpte också "Konsten att teckna" så jag och Victor kan träna upp våra konst-skills lite mer. Man kan alltid bli bättre! Och för övrigt så jag på Marinas blogg att hon också hade köpt den.

Igår satt jag och Markus och körde ut Resident Evil 5 på veteran svårigheten. VI HATAR SISTA BOSSEN. Men vi dog bara 38 gånger denna gång. Och när vi äntligen var klar så tänkte vi vad skönt det var, nu kan vi äntligen köra på amatör för att samla poäng, hitta alla skatter och emblem. Hello 100%! Men nej då. Texten kommer upp. "YOU CAN NOW PLAY ON PROFESSIONAL DIFFICULTY" FAAAAN! Vi som hade planen att samla poäng och allt efter det här. Jaja. Bara att börja om på pro då. För vi kan ju inte gå tillbaka till amatör nu när vi har blivit så bra. För då tycker vi det är lättare och då kommer pro att bli svårt! Så vi började lite lätt och sen stängde vi av för att se på film istället. Vi kollade i hyllan och hittade en som vi var sugna på. Men bara för nyfikhetens skull så kollade vi vad som gick på TV. Och precis då började den en film, "Dödskyssen" från 95. Kanon, vi kollar om det är något att se. Och den var rätt bra, så vi såg klart den. Tror inte vi hade köpt eller hyrt den om vi hittat den i en affär, men ändå helt klart sevärd. Och en massa kända skådisar. Huvudpersonen var han från CSI: Miami.

Idag ska jag tydligen ut och gå med Victor också, han bestämde det igår. Sen framåt eftermiddagen blir det tacos hos Sarah och sedan bio med eventuell utgång efter det. Kommer bli kul! Och imorgon ska jag troligen vara med Lina och vara kreativ. Måste ringa henne sedan.

Inga kommentarer: