tisdag 24 maj 2011

Ser bra ut..

Jag har skaffat glasögon. Var på en synkontroll 11maj och fick dem ca 17 maj. De ser bra ut har jag fått höra. Vissa har kommenterat att det är snyggt eller ovanligt att se mig i glasögon, men en del har knappt höjt ögonbrynen. Kanske bra för jag vill ju inte verka som en utböling. Men också lite synd att de inte sagt NÅGOT. nått måste väll de tycka.

I helgen var jag social med många. Var till Robin i fredags och såg film med lite kubb-paus mellan filmerna. Petra och jag var i ett lag, för vi ägde ju förra gången, så Magda och Robin fick vara i det andra laget. Och herre gud vad vi dummade oss. Vi var neandertalare och Quassimodo's och skrämde rävar och ringde i klockan. Men vi vann!

Lördag tog jag med Markus och åkte till Fredrik för att grilla. Det var planerat att åka till Viktoria som hade utflyttnings-fest, men Fredrik tyckte vi kunde hänga med på Pirates 4, så det blev så.

Söndag - Neelix födelsedag och Majs varmaste dag. Vid två trillade jag in till Petra och Daniel, hmm, bara Daniels föräldrar och släkt där, vart är de andra? Petra sover med Neelix, jaha, men Daniel då? Jag gick in i köket för att ta vatten. Aha! De sitter ute på framsidan i gräset. Ut och vara social. Sen kom även CB och Andrea för att fika. Skönt. Efter två timmars skitsnack tackade jag för mig och drog hemåt, bara för att hämta grill köttet och åka ut till Bea och Kristoffer. Så mycket socialiserande har det blivit i helgen.

Igår var det vernissage för Grafiskdesign treorna, så det skulle man ju gå på. Stötte på en hel del kända ansikten. Och man blev ju väldigt inspirerad av alla deras arbeten. Träffade även Doeschka där. Det var lite oväntat. Trodde de flesta hade flytt Sundsvall. (Förutom Magda och jag då, vi är för långa för att fly)

Och nästa helg drar jag till Stockholm. Så sådär ser det ut. Nu måste jag gå ut och ta hand om alla små barn...

Inga kommentarer: