tisdag 3 maj 2011

Sista april - idag

Sista april var full späckad, som vanligt. I år var ett av det lugnaste sista april, allafall när det gällde förberedelserna Annars brukar vi jämt bli stressade. Och det var soligt väder för första gången på typ 10 år. Mycket ovanligt.

Jag var ju ledig förra veckan, så det kändes lite tungt att gå och jobba nu de två första dagarna. Men det känns lite bättre hela tiden. I början när jag var ledig hade jag inget att göra, sedan blev jag försoffad med tvspelet och när jag väl då skulle jobba så ville jag inte. Det är ju konstigt hur man ställer om sig, men ca 3dagar tar det att ställa om sig allafall. Det är många saker som tar tre dagar att ställa om.

Har allafall sett på massa film med brorsan de senaste dagarna. Megamind, Tangeld och Dumma mej. (Nu skrev jag mej istället för mig, men det är bara för att den svenska titeln är just mej och inte mig. Jag hatar ordet "mej" MIG ska det vara!)

Var in till stan tidigare för att skriva på några papper och skicka in dem. Tycker det är riktigt roligt att göra ärenden i stan. Ro-fyllt på nått sätt. Jag tappade ju min nya klocka för några dagar sedan. Den höll, förutom ena visaren som blev lös. "F*n" Men idag lämnade jag allafall in den. mellan 100-150kr kommer det att kosta. Inte helt fel. Men jag ska nog ändå beställa en till. tror det blir en röd den här gången. Det får vi se.

Inga kommentarer: