torsdag 12 maj 2011

Trött födelsedag

Det är F-dagen. F för födelsedag. Jag hade hoppats på mer sol idag. Jag vill ha mina piratshorts på mig. Inte långbyxor.. Och jag vill också ha mina nya låga skor. Får se om det blir bättre väder innan jag ska ner på jobbet.

Jag har längtat tills idag, inte för att jag fyller år. Utan mest för att det ska komma folk. Jag hoppas att Kristoffer och
Bea kommer, för då har man chansen att spela Spank the Monkey igen. Sist vi körde det tog det lång tid! Vi började med en match mellan Bea, Rickard och Mig. En genomgångsmatch. Den tog typ 4-5minuter. Nästa match ville Kristoffer vara med. Det var kul att han ville vara med. Men det tog lite längre tid. Typ 2,5 timmar. Lagom lång match. Med tanke på att det står speltid: 30minuter på kartongen. Bra prioritering man har, Födelsedag - Naaah.. Spank the Monkey - Woohoo!

Något trött jag var igår då. Vi skjutsade hem en väns bil, så jag körde ju efter med vår bil. På väg hem kommer jag ihåg att jag har en tvätt som troligen är klar nu 3timmar senare. Klockan är ju trots allt 23:30. Vi kommer hem, pappa säger godnatt, jag svarar trött,
"Nej, jag har hätt att tvänga" Kommer på mig själv att jag bytte plats på de första bokstäverna. Skrattar till, säger det igen, "Ja, jag ska tvänga hätt" Det är lite som Robin brukar säga, "Är du hum i duvet?" istället för dum i huvet.

Inga kommentarer: