tisdag 21 juni 2011

Block 2.0Äntligen är jag klar med min nya Companion Cube från spelet Portal. Kallar den Kub 2.0, för ni ser ju skillnaden mellan den första och den nya. Men jag har ändå uppgraderat den gamla. De vita små stängerna längst ut på varje rosa rad var inte där förut. Visst såg den gamla bra ut när man bara tittade på den. Men om man ser den direkt efter att ha sett den riktiga companion-cube:en såg den inte riktigt bra ut, som sagt med alla stänger där så ser det bättre ut. Det har just bytt namn till Cube-1.2

Att göra själva grunden till 2.0 gick ganska snabbt. men sen att bestämma och komma fram till alla former på alla detaljer tog upp den mesta av tiden. men jag har sparat ritningar på alla former så om jag behöver eller vill göra en till så går det snabbare. Funderar på att göra en blå framöver. Men om jag gör en till companion cube så gör jag nog hjärtat några pixlar större.

I morse vaknade jag förresten och visste INTE vilken dag det var. Jag var nästan säker på att Måndagen hade varit. Men om det var Tisdag eller Onsdag hade jag ingen aning om. Det måste vara Tisdag, men jag blir inte förvånad om det skulle vara Onsdag.

Inga kommentarer: