söndag 10 juli 2011

Jävla skata!

Massa härliga band i går för 400:- Inte helt fel. Träffade till och med Herr Blom, riktigt nice. Men en del folk på Gatufesten ska ju ha stryk, knuffas och hålla på vettdu. Enda killen som verkligen vart ledsen och bad om ursäkt stötte inte en till mig hårt. Och vissa folk har ingen inlevelse i musiken. Eller är jag en bortskämd allätare?

Halv 3 hamnade jag i sängen, skönt, sova till halv te imorgon då. Halv 5, solen lyser igenom det östra fönstret och skatorna låter som fan utanför. Fönstret i tv-rummet är öppet. SKIT! Går med sömniga steg in för att stänga igen det för att lyckas sova. Sticker ut huvudet, skrämmer iväg skatorna med ett högt ropande. Alla försvinner, utom en. Men vafan!? HAN ÄR INUTI KANIN BUREN? Hur lyckades han med det. Det var bara att gå ut och snabbt öppna luckan till buren. Jag gick sakta fram ifall hans vänner skulle få för sig att de inte ville ha min hjälp. Isidor låg inuti träburen och tittade ut på den stressade fågeln. Han såg lite sur och irriterad ut. Öppnade sakta buren och flytta på mig fort som ögat! Jag vill ju inte ha en fågel upp i nyllet. Fågeln flög iväg i full panik och Isidor hoppade ut och undrade vad som hade hänt. Han var också beredd på att hoppa ut men jag knuffade tillbaka honom och sa att han fick satta där tills senare.

Så nu måste jag komma ihåg att stänga fönstret så man slipper höra fåglarna, och täta till kaninburen så jag slipper fler husdjur.

Inga kommentarer: