lördag 6 augusti 2011

Beach party

Igår hade jag mitt Beach Party. 08:an och jag hade pratat om att ha en fest för det var ju ett tag sedan. Vi bjöd in en hel del folk, sen sa nån att jag skulle göra det till ett evenemang på facebook också, så det skulle bli lättare att bjuda in folk. Då fick vi totalt 110 personer inbjudan. Det såg ganska lovande ut. Men det kom bara 15 personer, mig själv inräknad. Och det var inte ens 15 personer samtidigt, bara i omgångar.
Lite besviken är man ju allt att det inte kom mer folk.

Folk: Jag,
Christoffer, Markus, Robin, Petra, Emanuel, Kristoffer, Bea, Fredrik, Marina, Marinas syster? (vet allvarligt inte vem det var), Emil, Victor , Viktoria och Magda.

Men vi hade ju ganska kul ändå.
Vollyboll, kubb, grillning och badning. Det sistnämnda utfördes bara av Petra och mig. De andra bangade, fast när vi skulle bada var vi bara 6 pers kvar, det var kolsvart och bara 50% hade badkläder, ändå var det BARA Petra och jag som badade. Ett snabbt dopp, utan att blöta håret, för man vill ju inte bli förkyld. För övrigt ska snyggaste Entrén gå till Emil som kom in körandesvattenskoter. Andra plats går till Kristoffer som åkte ner den branta Bullåsbacken.

Runt 23 tiden började det regna så då drog vi oss hemåt. Eller.. hem och hem.. Robin föreslog film hos honom och det är ju alltid uppskattat. Valet av film stod mellan en komedi eller
Zombie film. Vi tog komedin för jag vill inte riktigt se zombie filmer, pga min zombie fobi. Petra passade på att visa sin nya jeansskjorta som jag hade rekommenderat henne att köpa. Det gillar vi. Hon föreslog också att jag skulle bli hennes personal shoper, och visst kan jag det, jag är billig. 459:- i timmen. (ink moms)

Vet inte riktigt vad som händer idag. Emil pratade om att gå på Allstar ikväll, så jag och
Christoffer kanske drar med dem. Men först ska jag ficka en blankett till fritids, ta en bild på min nya outfitt och fixa lite i Photoshop. Har fått inspiration.

1 kommentar:

Petra sa...

Nej, Oscar, jag kan betala i kakor. Du får lära mig att göra de där sockerfria cocostopparna, så kan du få betalt i sådana. :D:D:D:D