lördag 17 september 2011

De sju haven


I Torsdags hade vi en GRYM Piratfest! Vi började med att se Pirates 4 hos Anders för att sedan gå ner till PubenPuben för lite party med Pirat tema. De flesta var engagerade och hade klätt upp sig som pirater, sen var det ju utbytesstudenterna som kom senare som inte var utklädda, men de var med på noterna ändå. Jag plundrade nog lite mer än bara de 7 haven, för jag mådde INTE bra dagen efter. Som tur
var hade vi CharlieChaplin maraton, så vi kunde lugnt sitta längs bak i en sval och mörk biosal.

Jag har lagt upp bilderna från piratfesten på facebook, men tänkte lägga upp dem på dayviews också. De första 10 bilderna tog jag med min mobil, vilket resulterade att de blev suddiga och jävliga, så de är inte ens med. Det var efter halva kvällen jag gick upp och hämtade min riktiga kamera. Skulle ha hämtat den direkt.

Även fast jag var seg igår så gick dagen väldigt snabbt tyckte jag. Och jag blev typ klar med min andra tuschteckning. Ska dock experimentera med kontraster på måndag. Dessutom hittade jag Kalles blogg idag. Härligt att se andra i klassen som bloggar. Jag måste säga åt dem att vi ska skriva upp våra adresser så vi får lite folk som läser varandra. Förövrigt så gillar jag smeknamnen Kalle har gett alla. Jag tillexempel, kallas Pärlan.

Och idag är det Ryss-fest. Närmare bestämt RYSKDEKADENS-FEST. Träningskläder, schyssta skor och supa i en lekpark. UNDERBART! Och den här gången ska riktiga kameran med. Och som avslutande ord kan jag berätta att jag gjorde en LCHF-pizza idag. Kanon god och kanon mättande.


1 kommentar:

Anonym sa...

Snygga ögon!
//eMo