fredag 9 september 2011

Lunchlådor

Drog från skolan runt 4 tiden. Kom hem, kände mig hungrig ås det var ju bara att slå upp receptboken och leta fram något. Hittade en kanon god kycklingrätt. Det var ju bara att skriva upp allt och åka på affären. Under mina två veckor här i Gävle har jag upptäckt att ICA Sätra inte har såkallat "fullt sortiment" Jag saknar en hel del saker. Därför tog jag sportbagen och cyklade ner på Willys. Söttre, bättre, billigare!

Jag la upp några bilder på dayviews där jag också beskrev lite kort hur jag gjorde. Det var typ för 4 portioner så jag kommer att ha lunchlådor några dagar framöver.

Drömmarna fortsätter. Härom natten drömde jag att jag var bakfull, i Sundsvall och vaknade klockan 16. Allt var fan kaos hemma. Folk hade sabbat datorn medan jag däckat, de hade byggt om mitt gamla rum och de hade skräpat ner fan över allt. Och det värsta var ju att jag var i Sundsvall, vaknade klockan 16 och jag hade lektion i Gävle. Snacka om att jag var stressad när jag vaknade. Trots att jag hade 3-4 timmar innan min lektion började på riktigt. Jag gick runt i lägenheten en timme innan jag kunde lugna ner mig riktigt.

En annan uppenbarelse jag har fått: "När man bara är, och bara gör det man gör, glömmer man ibland vart man är" Eller glömmer och glömmer. Jag BEHÖVER inte veta vart jag är. Det här kommer bli så jävla bra!

Inga kommentarer: