måndag 19 september 2011

Ryssar!


Пончик!I lördags hade vi en fest med ryskttema. Dvs klä er i träningskläder, ta på ett par schyssta dojor, gärna massa bling bling, prata med taskig rysk brytning och ös järnet till rysktechno i en lekpark nära dig. Det är typ såhär. Spela låten och tänk er en ful dans med höga knän. DET VAR AWSOME! Lätt bästa festen hittills! EVER!!! Kommer bli svårt att klå detta. Det gick förbi ett gäng grabbar, och det var GÄNG stuk på dem. De saktade in när de gick förbi lekparken, men snabbade sig därifrån sedan. De måste ju ha trott att vi var helt jävla dumma i huvudet. Eller så trodde de att vi var ryssar. Efter TOK mycket röj blev det en tripp ner till Max. Som tur är har de ett LowCarb mål. Två sallads blad med kött emellan. Det är inget man tackar nej till.

Jag la till en suddig bild, för det är inte det lättaste att knäppa bra kort i mörker, särskilt inte med min kamera. Hade jag haft brorsans så.

Förövrigt var det kroki på skolan idag. Längesedan jag gjorde det, men takterna kom tillbaka efter ett tag. Lånade lite kol av Kalle. Blev hur bra som helst! Jag gillade de skisserna när vi bara hade 30 sekunder till 1 minut. Vi prövade även 15 sekunder, men då försvann alltid ett ben eller en arm för mig, hade behövt 20 sekunder.

1 kommentar:

Anonym sa...

vi har ett rysktlexikon här hemma någonstans om du behöver ;)
//mamma