söndag 30 oktober 2011

Gävle till SundsvallOnsdag åkte jag hem till Sundsvall. Redan på tåget var jag lite ängslig över att lämna Gävle, jag trivs ju så bra där. Men man måste ju passa på att åka hem när man får chansen.

Torsdag hade jag en heldag med Lina, vi var runt hela stan och birsta och allt. Senare fick jag skjuts av Markus hem till Alnö, så vi passade på att kolla in hans lägenhet på vägen, riktigt snygg.

Fredag var jag ner på fritids och hälsade på alla barn, det vart ganska jobbigt så jag fick tillochmed lön, trots att jag inte skulle ha jobbat. Sedan drog jag hem till Robin & Petra för att umgås och kolla på Petras blogg. Hon ville lätt kunna lägga upp videoklipp och kunna ändra utseende på ett lätt sätt. Jag kollade runt och föreslog att hon antingen flyttar över sin blogg från blogg.se till worldpress eller gör en ny blogg på blogspot. Hon lät mest sugen på blogspot. Vi drog ner på Max och käkade lite medan vi mötte upp Magda. Jag fick ett varmt välkomnande av henne, en känga i ansiktet, det värmde. Mot hemmakväll för att hyra en film. Vi ville också ut på stan och skrämma folk medan vi var klädda i kåpor, men vi orkade inte riktigt. Mitt i natten gav vi upp när filmerna var klar allafall. Lika bra att sluta när man är på topp. Det var bara att åka hem för jag hade mer inplanterat dagen efter.

Lördag. upp och hoppa vid 10 för att kunna skjutsa brorsan till jobbet, men tydligen har han redan fått skjuts ner, bra, då kan jag vakna till innan jag drar till kusinen för att få en klippning. Möter upp Viktoria som också ska få sig en omgång. Sitter hos kussen och blir klippt och snackar skit. Efter några timmar säger vi adjö och jag måste vidare till Sofie som fyller år. Jag gav henne en nyckelring som jag gjort av pärlplattor, och det är nästan skrämmande vad bra långtidsminne hon har. Vi pratade om en nyckelring för ett bra tag sedan, och det första hon frågar är: "Är det nyckelringen" och då håller hon bara i det inslagna paketet. Hade jag gjort nyckelringen dan efter vi nämnt den hade hon inte kommit ihåg den, tror jag.

Senare drog jag vidare till Kristoffer och Bea för lite Tacos och spel. Gott och underhållande som vanligt. Dock blev jag tröttare fortare än vad jag brukar bli. så vid 10 tiden redan drog jag mig hemåt. Men ganska skönt ändå. Då kunde jag bara sitta hemma och slappa.

Och idag har jag inte gjort någonting, hade inte tänkt göra nått heller. Eller.. små saker gör man ju alltid. Men jag ska inte iväg någonstans. Sitter uppe i tv-rummet och bara lyssnar på tystnaden.
Det är jobbigare än vad man tror att åka hem...

Inga kommentarer: