måndag 3 oktober 2011

Helg-bröder och spel

I veckan hade vi två dagar med lektioner, ändå försvann all tid! Onsdag blev det Gös&Gök på baracken, Torsdagen fylldes upp av en dags syjunta och film samt PubenPuben på natten. Lite lagom seg när man hoppar i säng halv 2 på natten. Dessutom skulle jag få fin besök av Sarah & Christoffer på förmiddagen. Upp tidigt för att tok röja lägenheten och diska. Sedan när det bara var en liten del av allt kvar får jag ett samtal att de inte skulle hinna komma. Både lättad OCH väldigt besviken gav jag mig ut på ett ärende jag tänkt uträtta efter deras besök. Men fort hem efter det ändå. Brorsan skulle ju komma på kvällen så jag måste ju ändå städa!

Satt resten av dagen och njöt. Borde ha börjat på uppgiften istället.Men men. Ringde mamma och snackade ett tag, sen blev det lite bråttom när jag såg klockan. Victor skulle ju komma med tåget en halv timme senare. Bara att börja ta sig ner till stationen. Men då passade jag på att ringa Christoffer och snacka lite på vägen.

Brorsan och jag gick in och käkade i centrum, tog bussen till Sätra, handlade lite och hängde bara hela kvällen i lägenheten. Han var bra sugen på att kolla in ateljén så vi gick dit på Lördagen, så jag passade på att ta med mig min Laser-Dino dit. Pärlplattor är ju lite sköra så lika bra att ta dem när man går istället för att knöka ner det i väskan när man cyklar. Efter det drog vi till stan igen. Han hade även köpt en jätte cool högtalare på Teknikmagasinet så jag var in och köpte en till mig själv också. Sen var det bara att dra hemåt igen för jag skulle på ett möte med ComicRoyale.

Två timmar senare var jag klar och brännde hem för att laga lite smarrig LCHF-pizza. Tyvärr så var typ hälften av ingredienserna dåliga. Så inga champinjoner bland annat... Men då lastade vi bara på mer ost och skinka! Sen ploppade vi in "Himmelen är oskyldigt blå" i Xboxen och käkade. Jävligt nice det. ComicRoyale skulle även ha en fest på kvällen, på PubenPuben. (alldeles utanför) Jag skrev upp Victor ifall vi ville gå, men han var inte så sugen, men jag smet ner dit ett tag allafall. Det roliga med serietecknarfester är att vi typ bara sitter och ritar. Dessutom var inte Roos med så Victor hade nog inte gillat det så mycket ändå.

Söndag sov vi ut! Degade runt lite i lägenheten, blev förbannade på min nya mobil som nollställde sig efter att uppdaterat sig.. Men nu har jag sparat om massa nummer på både SIM-kortet och minnes-kortet. Ner på stan ännu en gång. Den här gången för att käka och släpa av bror på stationen. Var lite tråkigt att han åkte. Men nästa gång ska jag göra mer med honom. Blir väll lite så här första gången man är nånstans att man kollar läget först och sedan göra massa saker. Sen att det krockade lite med CR-mötet/festen var väll inte det bästa heller.

Efter brorsan åkt var det hem och vidare till Torgny för lite spelkväll. Spank the Monkey, Munchkin Cthulhu och nått annat kortspel som jag inte kommer ihåg namnet på. Farligt kul var det allafall. Jag, Sara, Anders, Kalle och Torgny satt och spelade för fullt. Men efter några spel så drog Anders, och ännu efter ett gjorde vi paus för bensträckare och Redbull inköpande. Då fick vi även med oss Johan. Så det blev ett till spel. Sen tjugo i ett när slaget var över, insåg vi alla hur mycket ångest vi har för veckan. Lektioner ständigt och uppgifter och andra aktiviteter vi måste göra klart. Och väldigt lite tid...

I Fredags försökte budfirman tydligen får tag på mig också. Så medan jag pratade med mamma hade de tydligen försökt ringa mig. Jag hoppas de ringer imorgon när jag kan svara. Jag vill ha min Mac!!!

Inga kommentarer: