torsdag 13 oktober 2011

International Suit up day 2011Idag var det
International Suit up day 2011 och det var AWESOME! Det är härligt att gå med folk som kan flumma ut lite och göra roliga grejer. Vi blev lite allmänt dooshiga också.

Det hela började när jag och Torgny gick för att ta en kaffe. När vi fått våra drycker står vi bara kvar vid kaffeautomaten, och det kändes jävligt bra! Vi stod och pratade lite allmänt och efter ett tag tog samtalet slut. Vi hängde kvar, för det kändes ju fortfarande bra. Men efter ett tag när vi stått där ett bra tag och det var ganska lugnt i korridoren ropar jag ut: "TID ÄR PENGAR!" Torgny är såklart med på noterna och svarar: "tid ÄR pengar!" Sedan går vi bara därifrån. Tjejerna som satt brevid oss på sofforna såg ganska roade ut efter detta skådespeleri.

Fler awesome saker skedde ju hela dagen. En av våra lärare kommer fram när vi står 5st up-suitade personer runt en kaffeautomat och tar ett kort på oss. Han säger sedan: "Jag måste ta ett kort på det här. Ingen kommer tro att detta är mina elever."

Under lunchen står jag och Johan och väntar på micron, efter ett tag börjar Johan berätta om den nya Audi:n han skaffat. Jag hänger på och frågar lite allmänt om den. Han berättar att det är den nya modellen, den med autopilot i GPSen. Jag frågar då förvånat. "Va? Men jag trodde inte den skulle komma ut på marknaden förens nästa år." Johan ser belåten ut och svarar. "Det gör den inte heller"
"Jag diggar din stil, Johan!"

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart ni ska ha stil, ni har ju samma status som kidsen på jurist utb! Det är bara att lärarna lär sej! Kostymtorsdag!