lördag 5 november 2011

Fin fredagar!Roos och jag införde finfredag för några veckor sen, och det verkar som det börjar sätta sig hos folk. Härligt är det allafall. Och fint! Så självklart var man ju uppklädd med kavaj och snygga jeans!

Nu kan jag också äntligen lägga upp lite bilder på pärlplattor jag har gjort. Gjorde dem till kompisar som fyllde år, så de var ju tvungna att få dem innan jag kunde posta bilder. Annars hade de ju vetat att de skulle få dem?Föst gjorde jag kaninen Jarmo till Kalle. Det är en av hans seriekaraktärer. En Psykos som bara Kevin kan se. Det roliga är att han ser precis ut som kalle sitar den. (bara lite pixligare)


Kalles orginal

Sen gjorde jag ett bananapeel från Super Mario Kart till Johan som fyllde 20. Han har av någon anledning blivit kallad bananpojken och bananen. Han har själv gillat det så ett banan motiv var ganska givet.

Ikväll är det Halloween fest i Gävle. Många firade förra helgen, som man egentligen borde, men "riktiga" halloween var i måndags så vi avrundade uppåt och kör det idag. Ska se till att någon har en kamera så man får lite sköna bilder på allas dräkter. Och att jag får tag i en bra bild på mig. Jag har ju lovat massa folk i Sundsvall att skicka bilder.

Förövrigt var både Petra och Viktoria i Gävle i Torsdags. Dock träffade jag bara Petra. La upp bilder på dayviews. Viktoria var inte i Gävle förens 19 tiden och då var jag på Puben och förberedde för mitt pass.

OCH JAG ÄLSKAR MIN NYA DATOR! Den är snabb och under bar så jag kan verkligen multitaska nu. Förut var det sitta 30 minuter i Photoshop för att fixa småsaker och det laggade ju bulle, samtidigt som man INTE kunde webba och lyssna på musik. Men nu kan jag göra så jävla mycket att jag inte ens kommer ihåg att jag håller på att ladda upp bilder på DA när jag bloggar och redigerar bilder till Facebook med musik i bakgrunden med dayviews uppdateringar!

Jag känner mig Speedad!

Inga kommentarer: