onsdag 30 november 2011

Julkalender
Tiden springer verkligen iväg från en. Imorgon är det första December. Och självklart blir det en julkalender från mig. Jag kanske lovade att göra en dag-för-dag bild eftersom ni blev mer involverade i proceduren då. Men eftersom att jag går Serie&Bildberättar programmet så måste jag ju göra en serie.

Här har vi huvudkaraktärerna. Chefen och hans sidekick. Det lilla Robotliknande saken kallar allafall den långe för Chefen. Jag använde dessa två i min 24timmars serie: Slavar av aska. Då var det tvunget att gå snabbt så jag hade inte tid att ge karaktärerna namn. Förslag uppskattas dock. Jag har inte heller hunnit skriva ut fanzinet (häfte med serien) men om folk är intresserade kan jag lägga det lite högre på prio-listan. Även denna julkalendern kommer att tryckas ut i ett fanzin, fast inte förens efter jul.

Serien består av 24 sidor, ni kommer att få en sida om dagen, och jag kommer att lägga ut den här på bloggen för att ni ska kunna se alla detaljer. Till skillnad från Dayviews som förminskar bilderna.

En av anledningen till att jag gör en serie är att jag kommer åka hem till Sundsvall över jul, och eftersom min dator är en stationär, har jag problem att ta med den. Då är det lättare att ha en serie på en sticka och bara behöva ha tillgång till internet. Jag kommer också fixa en länk högst upp till höger så man snabbt kan se BARA alla julinlägg. För jag kan ju få för mig att blogga vanligt under december.

Hoppas ni är intresserad.

Inga kommentarer: