tisdag 29 november 2011

Krassel & Näsblod

Vaknade krasslig idag. Kände redan igår att jag skulle göra det. Jag har inte varit sjuk på över ett halv år! NÄSTAN ETT ÅR HAR JAG RÄKNAT UT! Trodde jag skulle klara mig längre. Troligen mamma som smittade mig, hon var här i Lördags och nu har det lyckats gro in i kroppen på mig. Jag har inte blödigt näsblod de här dagarna, men för några veckor sedan. Också det hade jag lyckats undslippa i över ett halv år. Annars är jag den blodet brukar flöda på.

Handledning med Höjer idag också. Efter som han hade möte på förmiddagen flyttade han förmiddags gruppen till imorgon, vilket innebar att jag var andra personen ut på plankan. Haha! Inte riktigt, men det är ju nervöst att gå dit upp. Den det flöt på bra allafall. Han gillade mina idéer, tyckte dock att jag skulle utveckla storyn mer. Supploten hade jag greppat bra och han gillade min översättning på myten.

Sen satt jag och var VÄLDIGT produktiv med julkalendern. Dock inte så produktiv jag hade kunnat vara, men ändå ganska bra. Det blir en serie och inte en dag-för-dag-bild. Kommer ta upp det i ett eget inlägg snart. Började dagen med att göra klart Gorans labb, samtidigt som jag lagade mat och läste Urban Ledgends. Så efter handledningen var det bara att logga in på datorn, visa Goran och logga ut. Tog 10 sekunder. Höhö, så fick alla andra klasskompisar sitta och dra sig i håret.

Social dag idag allafall. Inte så mycket med Crazy 8 allafall, vet inte varför, men massa med Isa, Maria och Robin. Robin och jag pratade ju massa om pärlplattor. Färger, händelser och till och med räknade ut ungefär hur mycket det skulle kosta för ett mini-hama-set. Ca 1000:-, Njaaa.. Vore coolt, men vafan? Har ju STORT lager med midi, det får räcka ett tag. Isa och mina konversationer blev om mycket drömmar däremot.

Nu ska jag dra ihop en bild till PärlplatteAwesome vi ska ha i helgen. Kanske lägger en platta av karaktär random.

Inga kommentarer: