tisdag 22 november 2011

Maskar!Nu äntligen fick jag upp en bild på mina Worms maskar. Lite jobbigt för att mina kamera funkar bara på PC:n, och den är ju seg, jag måste sedan flytta över bilderna till Mac:en för att fixa dem och sedan kan man lägga ut. Fast det är ju inte så mycket jobb som det var med två PC datorer hemma.

Precis hemkommen från ett styrelsemöte på PubenPuben. Inte mycket nytt, Overallerna är skickade och beräknas vara här i mitten på December. Kalle däremot, den lilla galningen, jag ett kreativt-flow och springer därför emellan bunkern och lägenheten stup i kvarten. Han käkar hemma och drar ner dit igen. Jag har ju lite saker hemma och datorn så jag har ju inte lika stort behov av att springa emellan. Jag har dock massa idéer och blir lätt inspirerad. Men nu kanske man inte hinner så mycket. Borde jobba på en filmaffisch som ska vara inne 28:e och börja läsa en bok som det är deadline på efter julhelgerna.

Mina grannar är lite konstiga. Allafall de man märker av, och det är kineserna vägg i vägg. Eller så konstiga är de ju inte. Men i natt fick jag lite konstiga vibbar av dem. Först vid 1-2 tiden hör jag hur de fumlar runt i lägenheten och gör saker. Typ som om de precis kom hem. Sedan vid 5 börjar de fumla runt och låta massa igen, sen efter några minuter hör jag hur de duschar. Vafan? Kom de inte hem vid 1? Hur orkar de vara vakna 5 då? Och sen blev det tyst och jag har inte hört dem förens nu. Väggarna är dock bra ljuddämpande, eller, bättre än dörrarna allafall. Går man förbi dörrarna kan man höra musik och sånt. Men jag hör inte via dörren in till grannarna. Två dörrar är för mycket. Men porttelefonen hörs dock, den är sjukt stark och hörs igenom ALLT! Utom hos Rebecka, hon har musik...

Jag jobbar på med julkalendern också. Måste brassa på lite där. Vill gärna ha minst en veckas buffert.

1 kommentar:

JennyMcPenny sa...

Worms! Åh, det minns jag så väl =)