söndag 13 november 2011

Mordgåtor!Jag kom precis hem från Torgny efter att ha suttit en HEL kväll och spelat ett mordmysterium. Det var SJUKT kul! Vi hade till och med bakat scones och satt och drack te till. Alla blev helt inne i spelet. Man började mitt i en mordutredning och fick lite små ledtrådar man kunde följa och se om det ledde någonstans. Det är ett sjukt avancerat spel efter som det är så mycket detaljer! Ibland fick vissa några sjukt bra idéer som vi ville förmedla. Till exempel satt jag ock läste tidningsurklipp och började hojta till för att få uppmärksamhet. Började förbrilt läsa om en uppvisning som håller på "hela veckan" där de har en skjutuppvisning och jag börjar dra paralleller till det trasiga fönstret som finns i våran utredning och att han kan skjuta på håll. Kalle börjar bara titta på mig och säger: Men Oscar! Det går ju inte. Jag svarat snabbt: JO! Han kan skjuta på håll och det är trasigt i fönstret. Kalle svarar lugnt: Men, han hittades ju med kniven I BRÖSTET. Han kan inte blivit skjuten... Jag kommer på mig själv och svarar nedstämt, jaha och fortsätter läsa..
Det bästa var också alla avancerade kartor som fanns där man kunde kolla hur de hade rest och i vilka rum de befann sig.

SJUKT kul allafall. Vi ska spela mer i veckan och man är VÄLDIGT TAGGAD! Pulsen var fan upp i 345,7 på richterskalan! Försöker varva ner nu, men det är fan inte lätt!

Inga kommentarer: