måndag 7 november 2011

Saknar saker?Vi börjar med helgen. En sjukt rolig Halloween fest i Lördags. Vi höll till i en kyrka i Centrala Gävle. Dock såg insidan inte ut som en kyrka utan den var ombyggd till ett kafé. Det var lite synd. Hade hoppats på en kyrkinredning. Jag var nämligen utklädd till
Ezio Auditore da Firenze. Eller rättare sagt en random assassins från Assassins Creed 2/Brotherhood. Men jag hade ju skägget så Ezio borde räknas.De flesta var helt med på noterna när jag gick runt och gömde mig i folkmassor eller högg folk med min teaterdolk.
Jag uppskattar verkligen hur alla var så ambitiösa! Tex fans där en Katamari och StarFox. Och de kostymerna var RIKTIGT BRA. Allas kostymer var ju bra, men dessa två var den andra tvspels-karaktärerna som var där. Dock mådde inte mina händer så bra dagen efter. Jag hade nämligen på skoj låtsas klättra upp på väggar. Mest på tegel väggar, och tegel gör rispor i huden. Annars var det HELT UNDERBART! Vill fan har en till Halloween fest nu!

Idag då: Vi körde med akvarellfärg idag. Har inte använt det sedan gymnasiet. (typ 4år) Men det blev inte med laverings tekniken där man blöter hela pappret först, utan vi körde direkt på torra papper. Efter lektionen stannade jag och några i bunkern för att arbeta. Folk drog och käkade och alla jobbade på rätt bra. Och vips, så var klockan redan 19:45. Jaha? Vart tog tiden vägen nu då? Jag har allafall hunnit klart med två sidor på min serie. Jag måste dock jobba lite snabbare om jag ska hinna göra min andra idé innan december. En ny julkalender-ala-serie-stuk.

Kom också precis hem från Rebecka, hon hade gjort MASSA tacopaj, vilket lät jävligt gott när jag kom hem vid 8 och var hungrig! Och den var kanon god också! Sen satt vi och flummade lite, och inspererade varandra till saker att rita. Eller, jag blev allafall inspererad. Rebecka är väll redan awesome enough!

Vi ska allafall införa dagens- och veckans-uppgift i Crazy 8. Dagens ska vara en rolig sak som man har dagen på sig att utföra. Gömma sig i en buske eller krama någon från ett annat land. Lite vad man kommer på. Bild eller vittne krävs för att det ska gälla! Veckans uppgift däremot går ut på att rita sig själv i ett tema. Om temat är starwars så ska man rita sig i det temat, så att man passar in helt enkelt. Vi måste ju kunna hålla igång kreativiteten.

Jag tänkte på en sak när jag satt mitt i mitt esse och ritade för fullt. Ni vet när man pratar djup med en person, ofta på fest, och få ta del av dennes problem, att de litar på en. Jag har inte känt den känslan på VÄLDIGT länge. Var någ några år sedan. Är jag konstig om jag saknar det? Det är kanske också väldigt skönt att folk inte tynger ner en med massa problem. Men nångång allafall?

Inga kommentarer: