tisdag 1 november 2011

Tillbaka i GävleNu har jag varit tillbaka i Gävle i 24 timmar. Jag fick ett väldigt lugnt i kroppen så fort jag steg av tåget på Gävle Central. Och förövrigt så blev det KOLOSSALT mycket saker jag fick med mig från Sundsvall. Fick ta stora väskan och lägga lilla väskan i den för att få plats med allt. Jag hittade tillexempel en påse hama-pärlor som låg längst upp i min hylla. Jag har alltså 6000 hudfärgade pärlor att leka med nu. Sen fick jag med mig dessa två gosedjuren med mig. Diddy tog jag med mig för han är ju bara awesome. Nallen tog jag med mig för han ska vara med. Vann den på Gatufesten i sommars. Då snackade vi om att han är gjord för att se skruttig ut, då måste han ju vara med och göra massa saker så att han blir ännu mer tilltufsad. Jag ska nog sätta fast honom på overallen när jag får den.

Handledningen med Höjer gick bra, jag hade kolla på uppgiften så det var bara några små saker jag ska tänka på och ändra. Han ville tillexempel att jag skulle rita mer realistiskt. Så idag ska jag jobba massa på serien. Men det är lite jobbigt att behöva göra det. Håller på med några plattor just nu och så har jag precis skaffat Adobeprogram jag vill leka med.

Just det! Jag har märkt att det är fler i klassen, än jag, som kallar Gävle för hem. De i Sundsvall blir lite bittra eller avundsjuka när jag säger det. Varför? Jag bor ju här nu.

Inga kommentarer: