söndag 25 december 2011

Älska sig själv!

Jag måste bara säga det att mitt humör är på topp nu alltså. och jag är väldigt ego boostad, kan inte komma ihåg när jag var såhär senast, om jag ens varit det.

Tittade över mina skisser till serien som jag har haft ledigt ifrån några dagar nu. Och medan jag tittar igenom dem, blir jag bara gladare och gladare på mig själv, för alla skisserna är klara! Jag har redan skrivit klart mitt manus och skissat upp storyboarden för ALLA 8 sidor. Och det bästa är att medan jag läste igenom det så gav jag mig flera klappar på axlarna och berömde mig själv hur jävla bra vinklar jag valt och vilka bra saker jag har gjort. Och bara för att lägga till lite extra smicker så ser jag jävligt bra ut. Och ser ÄNNU bättre ut i kostym.

Nä men det är nått jag måste fortsätta med. Hjälpa mitt framtida jag för att få extra boost i livet. Jag kommer ihåg att jag tidigare gjort liknande saker, där jag lämnar lappar till mig själv eller gör det lilla extra så jag slipper göra det nästa gång. Jag är FAN bäst!

Nu ska jag bara börja mäta ut allt i ett PS dokument så är det bara att börja rita sedan. Om jag gör en bra mall så blir det inte så mycket jobb senare. Sen är ju frågan om det ska vara färg, gråskala eller bara svart&vitt...

Jag är bäst! (boost)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du klär otroligt bra i kostym!