fredag 9 december 2011

Hemtenta..Sitter och väntar på att Höjer ska skicka ut hemtentan som vi ska göra idag. Det är på Scott McClouds bok Comics - the invisibel art. Härligt att jag köpte den för nått år sen redan. Har läst den några gånger.

Jag har inte gjort något på ett tag nu, inget speciellt allafall, där av inga inlägg på ett tag, förutom julkalendern. Snön kom häromdan också. Rebecka var ju överlycklig. Jag sa åt henne att jag ville se henne göra ett varv i Sätra. 3 minuter senare bombarderades mitt fönster an snöbollar.. Jag skickade dem vidare på andra klass kompisar. Efter 15 minuter var de tillbaka för rond två. De skrev senare på FB:
"Varit ute på NinjaSnowAssault med Kalle, vandrat kring våra kompisar i Sätra och visat att snön äntligen har kommit!!" min kommentar tillbaka var: "Först trodde jag inte man kastade snöbollar på sina vänners fönster, sen förstod jag att de var kramade med kärlek." De gillade den kommentaren väldigt mycket, sen kom Torgny och skulle hata! "Jag var den enda som fick gula snöbollar alltså?" Haha! han har sina moments!
Igår var det julfest på PubenPuben. Riktig julstämning med klädd gran och allt. Runt midnatt kom Tomten för att dela ut paket. Man fick lämna in en present för max 30:-, skiva upp sig på listan så skulle man få en present i utbyte. Jag fick en batteridriven massageapparat, utan batterier.


Kalle och jag pratade hela kvällen om att dra på Max efter puben, alla lät ju på, men så var det ju inte när det kom till kritan. Vi fastnade i hallen, ingen gick. Sen satt Kalle och jag ock beklagade oss. Klockan var 5 över halv... VI SKULLE HINNA. Kalle och jag löpte på! 00:42 var vi utanför Willys. Våra beräkningar var att Willys vid 45 skulle vi hinna. Vi stapplade in på Max och beställde 45. Det var SWEET! Så här i efterhand skulle jag ha beställt mer sås också. De andra var nog lite avundsjuka. Men så går det när man inte följer med!

Natten avslutades hos Anders där vi såg RatRace. Riktigt mysigt. Folk somnade till och med på varandra. Naaaaahw! Så jävla underbara människor!

Inga kommentarer: