torsdag 15 december 2011

Jobba jobba jobba!

Jag sitter och jobbar massa med min julkalender just nu. Jag ligger lite efter i min planering. I början av december låg jag 7 dagar före, sen hände lite grejer och andra uppgifter kom i vägen. Just nu ligger jag 2,5 dagar framför. Och jag hade tänkt göra klart ALLT innan jag åker hem till Sundsvall nu i helgen. Då är det bara att lägga ut en om dagen. Jag vill gärna vara klar så att alla sidor har skannats in på samma sätt och då fått samma utseende.

Asså det har väl hänt rätt MYCKET sedan mitt sista "riktiga" inlägg. Men eftersom mycket av min tid har gått på julkalendern så har jag inte orkat skriva.

Hemtentan gick bra, hade ett fel, och det var på en extrafråga. Efter att ha suttit med den hela dagen så kom kalle över och vi skulle köra lite Gears of War och ha BaconAwesomeness. Vi drog och handlade lite extra bacon. Tre paket räcker ju inte... Påväg tillbaka mötte vi Torgny, så vi bjöd in han på stört. Efter att ha kommit tillbaka och kört igång dyker Torgny upp, efter bara några minuter får vi mass-SMS av Johan om lussebullar som serveras hos honom. Vi svarade NEJ och förklarade baconawesomnessen som pågick här hos mig. Efter några minuter dök han upp med sitt glada humör och sin lusse-deg.

Vi passade på att pröva chokladdoppade bacon. Det var ingen större hit. Det kan funka om jag utvecklar det lite mer. Typ slänger i lite nötter, chili eller havssalt. Jag ska tänkte ite mer på det allafall. Efter ett tag kom också Sara I hit. Då passade jag på att skicka hem Torgny för att hämta två dosor till Xboxen. Sen blev det Rayman spelande för hela slanten. Det var grymt uppskattat.

Lördagen fortsatte med att hela min lägenhet luktade bacon, ost, choklad och lussebullar. Ganska härligt. Men jag kände mig hungrig hela dagen. På kvällen drog vi in till stan för att gå på ett julmys med massa tvåor. Grymt trevligt. Roos var ute på stan med några som inte var med på myset. Men både Kalle och Torgny var sugen på att dra hem och ta ett glas eftersom de båda hade med sig flaskorna och troligen inte hade kommit in nånstans på grund av detta. Vi hamnade allafall på Max, medans Johan och några tvåor beslutade sig att söka upp Roos på stan.

Jag frågade om vi hade lust att spela lite Halo medan vi tog ett glas eller om vi bara skulle snacka. "Vi kan ju snacka och spela samtidigt" Smart där. Klart vi kan det. Väl hemma i Sätra gjorde jag en avstickare för att hämta spel, dosa och vin. Efter några timmars spel fick vi SMS från Johan & C:O som frågade om festen var hos oss. Vi sa nej, men att vi spelade så det var bara att titta på om de ville. Runt halv 3 tittade de in. Fredrik blev grymt spelsugen så han gick hem och hämtade en dosa till. Han kom tillbaka med Rebecka också, som hade haft helt egna äventyr under kvällen. Sen fortsatte vi spelandet. KVART I 5 insåg vi vad klockan var och gick hem. Och såklart fick jag den smart/dumma idén att jag ska vara vaken HELA dygnet! Vid halv sju gav jag upp och la mig i 6timmar.

Hela Söndagen hade jag spelabstinens och ångest över manusskrivandet. Så på kvällen samlade vi ihop Kalle, Rebecka, Anders och Mig själv hos Torgny för att spela lite CastleCrushers. Efter några timmar och en paus började vi spela Halo igen. Så jävla bra. Jag började introducera dem för mer spel varianter än bara Slayer, och det var grymt uppskattat. Vi slutade allafall innan 12, vilket var bra eftersom vi hade sista lektionen med Johannes dagen efter.

Sista lektionen med Johannes var helt underbar! Han gick igenom hans många år av sitt kreativa liv och serier han gjort och tryckt i en lokal tidning. Sen sista två timmarna visade han en film. Helt underbart avslut på formgivningskursen. Tisdagen hade jag samtal med Höjer. Fick bra respons och bra tips på hur jag ska lyckas korta ner manus osv. Han ville även ge mig en lava lampa som ser ut som en mjölkflaska. Jag tackade snällt nej. Han sa att det var bra, för den luktade ändå illa när man tände den. På kvällen där var det personalfest för alla som jobbat på PubenPuben, med reducerade priser och allt. Synd att det var Tisdag, eftersom jag inte dricker på tisdagar, aldrig gjort, inte tänkt göra det heller. Synd, en flaska för 30:- Jag hade kunnat blivit go och glad på ingenting.

Onsdag var det en stressig, kreativ och flow dag. Jag knåpade ihop 22 handritade julkort, fixade med julklappar, köpte frimärken, postade, gick till bunkern och skannade in två sidor julkalender, gick hem, käkade och fixade till de inskannade sidorna, gick med Rebecka och Anders för att ta bussen till Roos för lite förfest innan Baracken. Vi började på en tavla där alla får rita massa saker på. Gick till baracken och hängde. Inte så mycket folk, men NyaVall hade öppet samtidigt så troligen därför. Vi drog hemåt vid 12. Efter våra diskussioner kom vi in Dora utforskaren och började citera det som galningar. Anders hatade oss mot slutet. Men han gillade det ändå!

På baracken pratade vi massa om tatueringar. Jag gav allafall Anders en idé på tatuering. Han har tänkt på att tatuera 4 Pixelhjärtan i Zelda stuk. Han räknade upp tre orsaker varför det var en bra idé, jag sa då att han kunde tatuera in tre istället, så blir det mer symboliskt. Och det sista ska också vara fyllt till hälften. Om jag skulle skaffa en tatuering nu så skulle det isåfall bli en pixel. Eventuellt tre pixlar som är lite överlappade. Men jag tror inte det blir någon tatuering.

Summering: Massa skit som hänt och jag måste börja Blogga trots min julkalender.

Inga kommentarer: