fredag 30 december 2011

Urban sida 1


Här har vi då sida 1/8 på mina urbanledgens-serie.. Det går J*VLIGT segt med det här. tt rita digital kanske inte var det smartaste, jag är nu för van att rita på papper.

Sen kanske det är lite väl mycket detaljer på det här.. Så vad tror ni, kan det här bli något? Ska det vara mer svarta i det? Färg? Gråskala? Fast de måste jag nog göra EFTER deadline. Måate dock fixa texten lite i 6:e rutan. Men vad tror ni om fonten då? Funkar den? Jag ska allafall göra mindre detaljer nu, om det inte gäller miljöbilder. Och titel? Behövs det? Tips?

4 kommentarer:

Petra sa...

Oscar, jag måste bara påpeka, att dina serier inte går att läsa på laptops, det är så himla litet att man inte kan se vad det står! D: Robin och jag hade enormt stora svårigheter med att läsa julkalendern, och denna kan vi inte alls läsa! D: På laptopskärmar blir bilden miniliten, alltså även när man trycker på den. :( WE CANNOT READ IT! D':

Boggey sa...

Hmm, bra att du sa det, det är nått jag ska tänka på till framtida projekt. Även fast just denna sida inte var tänkt att vara klar utan bara till för att fråga folk om det ser bra ut etc.
Jo men jag ska tänka på att de ska kunna läsas på fler datorer än min 27"Mac...

Anonym sa...

Petra, om du högerklickar på bilden och öppnar den i en ny flik kan man förstora upp den till läslig storlek.

Petra sa...

Åh, tack för tipset! :D Fliköppning it is! :D