måndag 9 januari 2012

Egen tid!

Äntligen klar med serien. Skickade in den på morgonen. Sen gick jag resten av dagen och hade ont i kroppen på grund av all sömnbrist och stress.

Men nu är jag allafall klar så nu kan jag göra lite egna dumheter! Har haft den här idéen i huvudet ett tag nu, men eftersom jag stressat med serien har jag inte haft tid... Därför gjorde jag den nu.


Jag tog ett av de bästa citaten från Gunvald Larsson från Beck filmerna. Den här skriver jag ut imorgon och sätter upp. Precis bredvid min andra typografi konst. Citatet från Cave Jonsson ur portal 2. Det är en sak jag hittade på internet. Detta är alltså ett försök att göra nått liknande.

Satan, det är skrikande psykfall, mossade jävla fyllon och uppskurna pundare och fan och hans moster! Varenda jävel ska ha förtur, före MIG! Vad är det för jävla sjukvårdssystem? Fan, nästan 13 timmar tog det att få den här skiten röntgad och kasta på det här jävla paketet. Sedan fick jag vänta två timmar TILL på att någon jävla överläkare var ute på sin fjolltur på golfbanan och inte kunde skriva ut ett jävla... Äaah!Skrev ut texten bara för att fler skulle kunna hitta den, och för att det ÄGER!

Och det går fan inte bra nu. Har gjort om bilden tre gånger på en kvart för jag hittade massa fel i den fösta texten...

Inga kommentarer: