fredag 13 januari 2012

Laser-oturs-fredag
Fredagen den 13:e.. Det skiter vi i, vi ska ut ikväll!

Det har varit skönt att bara ha lektioner i början av veckan. Fast o andra sidan hade han lika gärna kunna lägga de föreläsningarna nästa vecka och även deadline. Då hade man kunnat varit hemma lite längre och även haft mer tid att arbeta med serien.

Men det är allafall skönt att ha kunna haft egen tid och fritid. I tisdags var jag helt utslagen så jag la mig klockan nio och sov hela natten till tio på morgonen. Då var jag ju utvilad och kry så det var bara att tok röja lägenheten, flytta ner saker till förrådet och ta ner julpyntet. Menad jag var ner till förrådet passade jag på att utforska hur det såg ut där nere och var man kommer in med vilka nycklar. Vi skulle nämligen ut senare och prova våra införskaffade laser tag pistoler. Det fanns ett sandrum i mitten av förrådsgången. Ett rum med dämpad belysning, pelare i hela rummet och sand på golvet, det skulle bli perfekt.

Halv fyra började jag laga mat innan laserspelet skulle börja, men efter att av bara farten lagat flera kotletter så slängde jag in några kyckling bitar i ugnen också. Sen poff blev ju klockan fem och vi skulle mötas hos Torgny. Men vafan Oscar! Tillagnings tiden på kyckling är ju typ en timme. Hur tänkte du nu? Jag satt allafall kvar tills de var klar, och precis då ringde dem och frågade var jag var. Och då gick vi ner till sandrummet, jag visade dem alla korridorer och vart jag kom in med nycklar och taggar. Sen körde vi. Första matchen: ALLA MOT ALLA: Kalle, Torgny, Rebecka och jag, sprang runt som galningar och försökte ta varandra. Och Torgny gjorde den mest episka förvirringen. Han tar upp ett cykellyse som blinker, slänger det genom den mörka delen av rummet, varpå man hör Rebecka skrika hysteriskt. Hennes Halo gener sitter i och hon trodde stensäkert att det var en plasmagranat.

Efter några timmars kutande och skjutande drog vi hem till Kalle för att hämta filmer, och vidare till Torgny för att kolla filmerna. Efter det hade det varit perfekt att sluta, men vi var alla sugna på att prova GhostRecon. På med Xboxen och sitt några timmar till, jajjemensan!

Igår fortsatte jag att städa för vi kom på den smarta idén att ha en till bacon-awesome-kväll hos mig. Jag städade ihop det sista sen drog jag ner på stan, jag var tvungen att röra lite på mig. Jag sprang runt på de flesta affärer och var sugen på att shopa-loss men klarade mig hemåt med bara en laserpekare införskaffad. Gick också förbi Willys på vägen hem för att köpa på mig lite mat. Och bacon! De har billiga storpack där.

På kvällen när det började ramla in folk började Johan att konstatera att han blev grymt sugen på att pärla när han ser vad jag har gjort. Kort därefter frågade Anders om han kunde hämta sin ostrukna pärlplatta, och fixa den här. Och det gick ju bra. OCH DÅ passade Johan på att springa hem och hämta sina pärlor. Så det blev Bacon- OCH pärl-awesomness. Med lite inslag av Geras of War och Rayman.

Jävligt grymma dagar. Och vi har planer på att gå ut ikväll och kanske en film kväll hos en annan klass kompis imorgon, det får vi se, är ganska långt dit ut.

Inga kommentarer: