tisdag 3 januari 2012

Tillbaks!Nu är jag äntligen tillbaka i Gävle. Visst är det skönt och ibland underbart att vara hemma, men också otroligt stressande. Och att en klass två varning gör så att halva skogen faller gör inte saken bättre. Det, för övrigt, gjorde så att vi hade strömavbrott i 2,5 dygn, inte det bästa när man har stress över serieuppgiften. Det tar också LÄNGRE tid för mig att rita den digitalt än om jag skulle ha ritat den för hand. Allt måste pli "perfekt" när jag gör digitalt... Varför Oscar? Varför? Rita snabbare!

Folk frågade hur jag trivdes i Gävle. Jag sa att jag ÄLSKAR det. De vanliga följdfrågorna var om jag inte saknade att komma hem. Ärligt så svarade jag blank nej. Men efter att en kort sekund sett deras något förfärade miner och genom en bråkdels sekund funderat genom ALLT med Sundsvall sa jag att man allt saknar det då och då. Efter att vinden blåste ner vår skog la jag till skämtet att det bara är jobbigt att komma hem. "Fan, såga träd, det är så sjukt jobbigt!" Jag kom ihåg mina Note-to-self. Live and learn..

Blir att tok jobba fram till Måndag. Inte mycet sömn antar jag, eller jo, sömn blir det, men kommer inte lämna lägenheten.

Bloggen har nu släppt sitt "juliga-tema" som funnits här under December. (Som bilden visar) Men vad tror ni, var det snyggare med den lite rödare bakgrunden eller den nuvarande?

1 kommentar:

Ingrid sa...

Välkommen tillbaka ^^