lördag 4 februari 2012

Gah! en vecka!

Nu har det ju gått mer än en vecka sedan jag sa nått!

Det har väll varit väldigt lugna dagar. Lite föreläsningar och redovisningar. Jag har egentligen inte gjort nått vettigt den här tiden. Vi spelade Sherlock i tisdags och lite laser på kvällen där.

Jag har försökt tvinga fram kreativiteten så mycket som möjligt, ganska bra när jag väl ha gjort det, men inte lika mycket som jag har velat. Försökte köra en ritdag i torsdags med kalle och torgny, det var ju bra i början, men resulterade i Zombie-mode tills PubenPuben öppnade.

Även igår körde vi lite kreativt arbete. Pärlor, ritande och spelande här hos mig. Och själv klart lite lazertag på kvällen som avslutning. Förövrigt var det en av de största matcherna vi haft. 3 vs 3. Vi måste få med lite mer folk så vi kan spela mera! Det är ju så grymt kul!

Lagade lite awesome gratäng i går som var uppskattad. Och passade också på att visa mina tvspels artefakter. De dreglade minst lite mycket som mig! Så jävla nice med folk som har samma intresse som en själv.

Hade tänkt att bara slappa med tvspel idag, men tror jag ska rita klart lite först, sen får vi se om det blir mer rita eller om det blir spelande. Ska allafall inte gå ut förens ikväll.

Inga kommentarer: