torsdag 16 februari 2012

Game-Sundsvall ritar bäst!

I hopp om att göra väsentliga och roliga titlar till mina inlägg fick det bli den här. Det har väll hänt en HEL DEL sedan det sista inlägget.



Konserten i Sundsvall var helt underbar! Även den musiken jag personligen inte hade någon relation till och inte kände igen blev så himla mäktig med både körer och symfoniorkester. Jag tog nämligen med mig Kalle och Anders till Sundsvall för att gå på den här. Och jag ficka passa på att visa dem lite av Sundsvall. Efter att dumpat de få grejer vi hade med oss tog vi med biljetterna och drog ner på stan för att käka och ta en öl. En av Kalles traditioner är att ta en öl varje gång han är i en ny stad. En ganska trevlig tradition. Man får ju chansen att se lite av den stan då. Efter både mat och öl skyndade vi oss till tonhallen. Jag stötte på bra många jag känner, dock ingen av de närmaste.

Visst fanns det musik man saknade och önskat de hade spelat. Men det var den första nordiska tv-spelskonserten, och det är ju coolt! Anders berättade att han fick gåshud på varannan låt som spelades. Själv hade jag inte den turen, men efter Zelda medley:t börjat och övergick i dunngeon-theme började mitt stora gamer-hjärta klappa för glatta livet, och jag fick en otrolig flashback på alla de timmar man har spenderat i tunnlarna under borgarna i Hyrule!

Efter två timmar awesome, plus paus, begav vi oss åter mot staden för att nu möta Sundsvalls krogliv. Vi hamnade på Allstar och efter ett bra antal timmar hade det fortfarande inte kommit så mycket folk som det brukar. KROGRUNDA! Så jag tog dem till Bishop för att visa en annan pärla Sundsvall har att erbjuda. Mycket uppskattat. Och självklart blev det Sveriges pärla efter det: Max! Det blev även en hel del bus på stan. En massa julkort delades ut, snödrivor hoppades i och sånger sjöngs. Jag måste verkligen få med fler från 8:an. Eller allafall en roadtrip på annan ort.

Grabbarna hoppade upp vid halv åtta för att hinna med morgontåget. Det stod även fest på kvällens agenda. Dock i Gävle denna gång. Jag valde att stanna en dag till i Sundsvall för att hinna träffa familj och diverse vänner. Blev en awesome och härlig helg.

Uppgiften vi fick förra veckan går kanon bra. Är nästan klar med andra blyerts versionen, den detaljerade alltså. 1/3 del kvar skulle jag tro. Eller hoppas jag på. Vi säger halva för att jag inte ska bli för självsäker. Det är killen i bilden kvar, han och hans tatueringar är ju huvudmotivet så det måste ju bli bäst.

Och det har varit allmänt sköna dagar med ritande, skolande, ätande och spelande. I tisdags gick vi ut med tvåorna och käkade, de hade förra året gjort samma sak på alla hjärtansdag, och det blev en hit, så även i år blev det en hit, om inte bättre för vi var med. 16pers satt och trycktes vid ett långbord. Och inte nog med det så avslutade vi grabbar kvällen med Pistvakt, Bullens-korv och Worms. Det var så jävla bra att vi var tvungen att även igår avsluta dagen med några matcher Worms.

Inga kommentarer: