söndag 19 februari 2012

Härligt!

Har precis avslutat en intensiv match Lazertag. Rebeckas brorsa var här så vi var ju bara tvungna att spela med honom så han fick uppleva vår härliga liv!

Och det är inte bara idag som har varit underbart. Hela helgen har varit ganska späckad. Kalles syrra var hit, så i fredags var vi ut och visade ett av Gävles vattenhål, Old Saints. Och vi i 8:an börjar bli ganska synkade, Kalle fick sms av Roos, men såg det inte förens senare, men samtidigt som han fick det så slängde jag iväg ett till Roos. Hon trode vi hade pratat ihop oss. Nähä du, här kommunicerar vi inte. Och det hela fortsatte med ett kort besök på Max som avslut på den kvällen.

Lördagen fortsatte med raska steg och ett parti av spelet Sherlock Holmes stod på agendan. Även det spelet skulle vi visa Kalles syrra. Efter fyra timmar sökandes i rännstenar och Italienska cirkusar beslöt vi oss för att avsluta fallet, vi hade inte riktigt alla svar, men nära. Vi började dock må bättre när vi i avslutningstexten läste att inte heller Sherlock hade lyckats med sin del av utredningen. Han brukar nämligen kunna ha tendensen att förstöra våra utredningar genom att maskera sig och dyka upp på brottsplatser. Det aset!

Vi anade dock inte hur bra kvällen skulle sluta. Efter två timmars paus med mat och vila blev det film. Japanska filmer. Den första var riktigt bra, djup på en del ställen men med riktigt bra stridsscener. Den andra ska vi inte ens gå in på. Den var alla fall SJUKT jädra bra! Vi har en plan för den, så jag kan inte prata för högt om den. Ska inte förstöra!

Ska kära lite pizza sen blir det ännu en Japansk film. Ett underbart slut på en UNDERBAR vecka!

Inga kommentarer: