tisdag 28 februari 2012

Hur blev det nu då?Alltså ibland undrar jag hur kosmos fungerar. Det har en konstigt tendens att röra till det lite.

Tänk er de gångerna man letar något men inte kan hitta det, trots att det legat på SAMMA ställe i 100år. Men precis när man behöver det så är det borta. Och det är just det, när man inte behöver det så vet man ju precis vart det är!

En liknande tendens brukar ske när man sitter och gör något viktigt, då kan alla bra skiss-déer och andra kreativa projekt dyka upp i hjärnan och spöka. Men varför nu, jag har varken tid eller möjlighet att göra det!

Och samma sak brukar ha en inverkan på andra. I gymnasiet lånade jag ut min bärbara CD-spelare till en kompis. Jag hade ju inte använt den på 2-3år kanske. Så jag lånar ut den, god-hjärtad som jag är. Hon skulle ha den på en resa. Dagen efter jag lånat ut den och hon åkt, kommer mamma och frågar vart CD-spelaren är. "Det skulle vara behändigt att ha den nu när jag ska göra det här." Själv klart har hon ju inte ens uppmärksammat att den existerat till den är borta.

Men en rolig företeelse är att det oftast brukar lösa sig VÄLDIGT bra för mig, oftast behöver jag bara vänta lite och andas. Undrar om det finns ett ord för det här?

Inga kommentarer: