tisdag 21 februari 2012

Men det blir bättre!

Det blir bättre och bättre för varje dag, solen är nämligen på väg tillbaka. Det är ljusare längre på dagarna.

Det började ju som en bra dag med gemensam promenad till bunkern och väl där ser jag att jag fått en present. Ett troll. Troligen ett norskt eftersom jag bad Maria köpa nått norskt medan hon var hemma. Och jag har ju ingen glädje av alla fiskekaker och potatiskskruvar alla andra beställer. Jag gjorde en tack-serie, och när jag är klar ska jag ta bort den delen av papperet som bara är en massa vitt. Istället för att klippa brukar jag lägg dit linjalen, trycka ner den hårt och riva bort den delen som inte behövs.

Och vad tror ni händer? Jo SJÄLVKLART får jag ju med mig min blyertsbild jag har jobbat på i en vecka. så det blev ett fint rakt hack genom hela den också. Jag kunde inte annat än att skratta. Det var ju så underbart korkat och onödigt. Jag tejpade tillbaka den så gott jag kunde, det märks inte lika mycket som jag trott, men det syns ju fortfarande. Och där sjönk ju moralen för dagen. Det blev lite jobb allafall. Och några skisser på logotyper. Andreas tyckte det var en bra idé och att jag skulle jobba vidare på den och efterforska lite mer om liknande företag och hur deras loggor ser ut.

Någon timme senare hörde jag på radion om att man kan lura hjärnan att tro något är okej och lungt genom att le en massa. Och det var det jag gjorde när jag råkade riva av min bild. För jag blev inte så arg, visst det var onödigt, men direkt arg blev jag ju inte.

Inga kommentarer: