lördag 25 februari 2012

Social, nej. Klar, ja!

I Torsdags var inte den bästa dagen för mig. Inte på det sociala planet allafall. Gick tidigt till Bunkern för att jobba, med musik i öronen HELA dagen jobbade som jag aldrig jobbat förut. Runt 13-tiden tog jag en 20-minuters lunch för att sedan tok jobba igen. vid 4 var jag fan less på att bara sitta där. En promenad till stan för att skaffa ett nytt skissblock gjorde susen. Jag tog en annan väg till Högskolan så min tripp tog en timme. Sen satt jag ytligare en timme och jobbade.

Klockan 6 la jag ner alltihop och gick hem. fortfarande med musik i öronen och i min bubbla. Väl hemma satt jag bara vid datorn i tystnad. Jag var rätt trött i öron och kropp. Då fick jag reda på att det skulle bli skype-förfest. Alla skulle sitta hemma och skype:a med varandra och dricka lite helt enkelt. Det var as kul, men jag var väll inte på rätt humör, sen spårade det ut med massa youtube klipp och till råga på allt så beslutade mitt internet att lagga till då då. Efter några timmar och massa laggande senare kom nova laggningen och jag var tvungen att starta om programmet. När allt väl var tillbaka hade folk börjat droppa av från skype.

Frågan var ju om de gick hem till någon eller till PubenPuben? Jag satte mig igen och bara lyssnade på tystnaden i minst en kvart. Sen gick jag och la mig. Tyckte det var bäst. Var ju helt slut och konstig.

Fredagen flöt på så jävla mycket bättre! Vaknar utvilad. Rask promenad till skolan. Det skulle dock vara kroki vilket jag inte var så laddad för. Men vi var ganska få. Det blev en underbar arbetsro. Efter det blev det intensivt jobbande med bilden. Men den här gången körde jag med bara en hörlur i. Så jag inte skulle hamna i den ökända bubblan. Runt 16 ringde Christofer och ville ta en fika, innan han fortsatte uppåt landet. Sagt och gjort. Han gav mig också kanonbra kreativa idéer. Tillbaka till bunkern för att göra det sista. Halv 11 var jag hemma. Lite sent, men jag har HELA helgen ledig nu.

Det slutade med skräckfilmen Woman in Black. Jag har sett den historien förut. I en pjäs i högstadiet. Pjäsen är nog bättre än filmen, de körde mest bara på popup-skrämsel. Kvart över tre satt jag och gäspade järnet, och jag fick lite ångest. Lika bra att gå hem och sova. Jag och Torgny ska nämligen till Uppsala och köpa biljetter till UppsalaComix. Vi har även fått en storbeställning från flera ut klassen.

Vi kommer bli panka idag igen. Serier och tåg!

Inga kommentarer: