torsdag 15 mars 2012

Haha, skön?Sa jag i förra inlägget att det var en skön stress? Det kanske var då det. Det blev värre.

Jag har nästan stressat sönder de senaste dagarna. Men nu börjar det allafall bli bättre. Nu har jag allafall fått ut lite av mina uppgifter ur huvudet och ner på papper.

Det blev jobb på PubenPuben i Tisdags istället för Torsdag som vi vanligen brukar ha. Orsak? Ove-veckan. Som en n0llning för alla oss med overaller. Den föll dock in VÄLDIGT olägligt, vi har inte varit med på en enda aktivitet förutom den vi själva höll i. Tisdagsfilmen med PubenPuben efteråt. Och det blev en liten miss i planeringen, så vi blev bara två som jobbade. Det var lite dumt för då var vi tvungna att stå på våra poster och kunde inte gå iväg en snabbis om så behövdes. Annars var det rätt kul att jobba. Jag lät Johan stå i baren så länge han ville. Det gick ju bra i början, jag satt i dörren, lite trött så det passade väll mig just då. Sen efter några timmar ville Johan byta. Det var ju typ samma sak som att stå i dörren. Bara stå där och jobba när nån väl kom fram. Jag hade allafall lite kontroll över musiken nu allafall.
Det ska nog dröja ett tag nu innan jag jobbar på PubenPuben igen..

Fick lite schysst feedback av Johannes idag. Han gillade mina idéer. Enda jag egentligen behöver bestämma är en schysst vinkel på mina bilder. Men det blev en rätt skön dag tillslut. Skönt väder vid hemgång. Väl hemma blev det en stor kopp te och en skön film. Och mitt nya bankkort hade kommit också. Oh, det är så jädra snyggt! Ganska härligt att ha en valfri bild istället för enfärgat.

Inga kommentarer: