onsdag 21 mars 2012

Pepp!

Det var en jävligt bra idag, och den är inte slut än!

Går till skolan tidigt i en varmvårdag. Det var typ runt 8grader imorse. Kommer till bunkern, glad i hågen och sätter mig ner och jobbar massa. Efter några timmar var det dags för lunch. Satt och softade lite ett tag, sen var det bara att packa ihop lite grejer och springa upp på handledning hos Höjer. Och det gick ju kanon bra! Han gillade mina idéer, gav mig bra feedback. Förklarade varför vissa saker inte skulle funka i strippar.

Det var en VÄLDIGT bra handledning. Sen satt jag och mådde bra en massa och snackade massa med klasskompisarna. Efter ett tag att bara sitta där så tvättade jag penslarna och gick hemåt. Och jädrar i mig! Det var så varmt och skönt! Solen sken och det kom ljumna vindar! Och till råga på allt så blev det bara massa pepp-musik på vägen hem. Jag kunde ju inte annat än att le, hela vägen. DEssutom gick jg ju förbi alla de dagis som finns på väg hem. Och det gjorde mig bara gladare. Jag saknar mina barn på fritids.

Fick precis reda på att brorsan kommer ner i helgen också. Sweet. Nu ska jag bara sitt här och peppa lite mer och vara kreativ. Får se hur mycket det hinner bli.

Inga kommentarer: