onsdag 7 mars 2012

Seg men kreativ

Jag har rätt mycket att göra nu egentligen. Så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Lite småsjuk men känner mig väldigt kreativ!

Det var allafall årsmöte för Cult&Co igår. Det var lite spänt först, och efter mycket om och men och brist på sammanställd information valde vi att skjuta upp årsmötet till senare och det hela utvecklades till ett medlemsmöte. Personligen kände jag att stämningen blev väldigt ledig efter den lilla paus vi hade. Men på allas bevåg var det lika bra att bryta upp årsmötet.

Just nu sitter jag bara och lyssnar på radion och ska skriva ner massa manus idéer till serier jag funderar att göra. Och samtidigt har jag tre uppgifter från skolan jag borde göra också. Inte nog med det så ska jag vara med och planera en aktivitets dag för nästa vecka och imorgon ska jag få en genomgång för att kunna jobba som ansvarig på PubenPuben.

Jag vill bara sitta och utveckla min tecknar stil också. Det kommer att bli en ganska jobbig vecka. Funderar lite på att följa en tvåas uppmaning att vara osocial och bara träna. För, träna bör jag. Jag ska bli bäst! Dessutom sitter jag och vill göra massa HTML kodningar och flashfilmer och allt möjligt. Dessutom har jag filmer att se, serier att läsa och spel att spela. Hur fan ska man hinna allt.

BARackan ikväll också... bah! Nu kör vi!

Inga kommentarer: