fredag 9 mars 2012

Skön stress!

Efter en något seg dag i Onsdags så slutade den med ett snabbt möte om OVE-veckan. Då kom paniken och jag insåg hur mycket jag har att göra. Vi hade ju redan pratat om att gå på BARacken, så vi styrde stegen ditåt och körde fullt ut. På en timme hade vi svept ca 3 glas och en Tequila!

Efter mycket om och men blev vi kvar tills de stängde, som tur var hade max stängt, annars hade vi inte kommit fram förens SEEENT. Men det var ju sent ändå. Väl hemma blev det att steka upp lite bacon och ägg. Man måste ju käka lite när andan faller på. Jag sparade dock mjölk till mig själv så frukosten skulle bli lättare. Jag skrev även en lapp till mig själv och berättade vad jag borde ta för frukost och berättade hu mycket jag älskar mig själv!

TRE timmar sov jag. När jag klev upp var jag fortfarande full. Jag skyndade mig ut för att möta alla som skulle till skolan. Heldagsutbildning tema Alkohol. Efter ett tag började jag må lite dåligt, men då fick vi fika så det gick snabbt över. Jag har alltså lyckats undvika en halvdags baksmälla. Jag belv dock lite sug på mig själv för att jag glömt mina pennor hemma. Satt där med mig 0.7 blyerts.. jag ville ha tusch.. Och efter en hel jävla dag tog vi bussen hem. Men det blev inte så mycket vila, laga mat direkt, snabb dusch och ner på Puben för att hämta nycklar och få en kort genomgång. Det värsta var att Rebecka skulle ha ännu en av sina get-together. En kreativ session för att skissa på diverse uppgifter och manus. Tydligen hade de haft en i Måndags också.

Mot PubenPuben för att jobba. Lirkar lite med massa nätverkskablar och jox, men till slut så funkade allt som det skulle! Och vi bara taggade! Sen att vi fick sitta själva i typ 2.5 timme är bara ett minne blott nu. Ganska skönt att bara sitta där och snacka ett tag. Sen till slut kom mina 8:or. De visade och pratade gott om allt det roliga. Som om det skulle göra saken bättre. Men sen kom det ju mer folk så man blev ju tvungen att allvarligt se till baren. Happ, fick man stå där själv då. Efter mycket snack från deras sida drog dem hem. Jaja, bara 3timmar kvar för mig, men men.

Torbjörn, Annluis och jag snabbade på med allt i slutet. Sedan satte vi oss lugnt ner och började taktiskt gå igenom kassarapporten och bakningen. Det gick så jädra bra! Kändes som man lärde sig otroligt mycket. Man kände sig delaktigt efter som att vi alla var med och lärde oss samtidigt. Det var ju inte överdrivet svårt heller. Lite siffror här, lite nummer där, pang, bom, klart! Men känslan nu efteråt är det bästa jag känt på länge! Nu är det på rätt väg alltså!

Jag skrev även en mindre novell på en liten lapp när jag stog i min ensamhet i baren. Jag tar den en annan gång. För den är intressant.

Inga kommentarer: