tisdag 24 april 2012

Fanzin 2 + SPX

Vad har vi här då?
Först min 24-timmars serie: Slavar av aska. 20 st. Svartvit.
Sedan min SPX serie: Jag och min Fantasi. 50st. Fullfärg
Och slutligen min Julkalender 2011: Expedition Kyla. 20 st. Svartvit.

Äntligen är jag alltså klar med mina fansin och har även printat ut alltihop. Jag blev lite orolig och smånervös när jag inte hade fört från dem vid tre tiden. De sa, vi ringer när det är klart, men de stänger också vid tre, såatté.. Och det tog längre tid än väntat. Första fansinet, slavar av aska, tog ju bara 30minuter att skriva ut alla. Men jag antar att det tar lite längre tid, för nu var det ju 50 st i FULLFÄRG och 20st svartvita, alltså 70st totalt. Allt det här ska jag ha med till Stockholms internationella seriefestival 2012 och sälja. Nästan till produktionspris! Och Kalle är snabb, han har redan införskaffat sig Expedition Kyla. För att utöver webbversionen får man en illustrerad framsida, en kortförord och det faktumet att det är ett fysiskt objekt man kan hålla i. En upplevelse alltså.Och visst är ni sugna på att köpa? Jo, klart ni är. Jag ser det på er.
Efterförfrågningar från eventuella köpare skriver jag upp priser här.
Slavar av aska - 20kr/st.
Jag och min Fantasi - 40kr/st.
Expedition Kyla - 20kr/st.

Vid köp ingår då alltså frakt om man inte själv har möjlighet att "hämta ut" det. Men tänk på att det är jag som måste stå för det. Som med allt annat.

Skicka ett mail till: boggey_obm@hotmail.com, eller på annat sätt, ta kontakt med mig för vidare information. Om adresser, kontonummer etc..

1 kommentar:

Magdorf sa...

Jag vill ha! OvO en av varje! OvO