onsdag 11 april 2012

SPX just nu..Jag är klar med tre sidor, av 28, på min SPX serie. Dock tog den första längst tid eftersom jag då var tvungen att ställa upp alla mått och färgpaletten. Men efter det har det ju rullat på. Eller.. De två andra sidorna tog ju också lite tid. Mest bara för att jag slängde in lite detaljer och lekte med skuggor. Jag bestämde mig för att BARA köra skuggor när det verkligen behövs för att visa ljuset. Annars brukar jag använda skuggor på ALLT. Men det kommer troligen ta för långtid. Men jag blir ju sugen att använda skuggor nu när man börjat.. Annars ser det rätt okej ut. Ska även härja runt med massa easter eggs från andra i klassen. Har börjat med några men att ta andras ska bli kul.

Det var ju rätt längesedan jag skrev nått här. Jag hade väll tänkt det, men det har varit mycket. Tror det är bättre att kolla dayviews för lite mer uppdateringar. Där är det lite lättare.

Men det kan jag ju dra, när jag var hem över påsk så fyllde ju kusinen år så det blev ju en påskmiddag där med släkten. Och mitt kusin barn är ju den underbaraste två åringen som finns. Mamma blir grymt avundsjuk på att jag lyckas få uppmärksamhet och få honom att skratta. Jag försöker varje gång förklara att det är en fråga om energier. Vad du sänder ut. På det sättet blir jag mer spännande. Efter ett tag hittade han det gamla 64:at ståendes i TV-rummet och självklart hittade han Super Mario 64. Han kände ju såklart igen den rödklädde-rörmokaren. Pappa brukar ju spela. Han kunde ju inte spela så han gav dosa till mig och jag fick springa runt där på banorna som en tok. Efter ett tag blev han less och ville spela MarioKart istället. Jag körde igång det lättaste och körde med honom.

Eftersom jag är både pedagogisk och snäll så körde jag efter honom och krockade in i honom när han fastnade och så. Han kom även i mål först. Då gör han det mest underbara jag sett en unge göra. Han höjer armen, knyter näven och gör en segergest samtidigt som han överlycklig skriker "JA!" Han har verkligen sett på när hans Pappa spelat spel.

Nu ska jag ladda upp lite på dayviews och kanske börja på en till sida. Vi får se vad jag hinner.
(Och bilden är inte till för att läsas just nu allafall. Så bli inte arga om ni, Petra, inte kan läsa den. Det är bara en preview.)

1 kommentar:

Petra sa...

Det är jag i ett nötskal! Jag kan inte vänta. Otålig. Nyfiken.