onsdag 18 april 2012

Tid tar tid!Jag har typ 10 sidor kvar på min SPX-serie och jag börjar få lite smått panik. Hade det varit så att jag haft hela veckan på mig nu hade jag klarat det galant, men nu är det ju så roligt att vi har TVÅ lektioner imorgon. OCH jag har handledning på fredag. Plus ännu en uppgift jag måste göra klart i helgen.. Nu är det kört asså!

Dessutom tog det några timmar att göra den här go-biten också! Men jag blev rätt nöjd. Hade en idé att lägga till en figur som håller i en skylt, men då hade det tagit ännu mer timmar att bli klar. Så det här får vara så. Allt tar längre tid än jag trott! Jag vill vara klara och slappna av lite!Sen måste jag ju lägga till att jag gillar möjligheten att kunna färgsätta sina filer i en Mac. (Gå troligen på andra enheter också, lika bra jag säger det så folk inte börjar klaga) Men det blir lite lättare att kunna sortera utan att byta namn på filerna. Så här såg det ut för nån timme sedan. Nu är det dock en till sida klar. Och det är rätt enkelt som jag kör. Grönt är klart, Orange håller jag på med just nu och Lila kan jag behöva ändra i om jag hinner eller kommer på något bättre.

Och på tal om Mac vs Pc. Jag blir så less när folk börjar hetsa om det. Jag BRYR mig inte vad folk kör. Jag har hela mitt liv kört Pc och haft både mycket bra och några dåliga stunder med det. Och jag har alltså nu skaffat en Mac, eftersom att det förut sades vara bättre att ha en sådan när man använder sig av grafiska och illustrerande program. Idag gör det tydligen ingen skillnad. Fine! Jag har Mac nu allafall. Del så är det en sporre att det INTE går att installera spel på den. Så mycket skit jag haft på datorerna genom tiderna som bara ligger och skräpar.

Detta var ju tänkt att bli en liten fot-not, men nu är det sagt och jag slipper ta upp det igen. På ett tag. Det är det som är jobbigt med att vara medlare. Jag har svårt att gå emot..

Inga kommentarer: