onsdag 16 maj 2012

Onsdagsdjuret!


Då fortsätter vi veckan med ett Onsdagsdjur! Men detta är även ett Blomdjur! Allt för att hylla gårdagens Tisdagsdjur! Jag ska nog börja göra dessa med jämna mellanrum.

Dagen kunde ha börjat bättre allafall. Uppe tidigt som fan, stressar för att bli i ordning och stressar till skolan, med alldeles för lite sömn i kroppen. Och när man väl kommer fram? Jo då, lektionen börjar inte förrän 13:15, inte 9:15 som klockan nu är.. Fuuu.. Hem orkade jag ju inte gå, satte mig i bunkern och skissade på lite projekt och snackade skit med Marcus och Olof. Efter några timmar började det komma lite folk och till slut var det lektion. Efter några timmars analys av hemsidor när det bara ner i bunkern igen. Då möts man av en Sara som VÄLDIGT gärna ville höra min hesa röst. Ryktet hade alltså spridits sig.

På väg hem bestämde Torgny och jag för att gå runt lite i Parken och planera lite inför den stora LazerTag: Capture the flag - matchen. Jag tror vi hittade riktigt bra ställen för att ha flaggorna. Det kommer att bli JÄVLIGT grymt! Vi måste dock vara en hel del folk!

Inga kommentarer: