torsdag 10 maj 2012

Stress?

Just nu är väll saker relativt lugna. Jag är precis hemkommen från en sittning med eftersläpp. Men det känns lagomt just nu. Tänkte på en del saker medan jag gick hem, som jag brukar. Tänka alltså, inte gåendet, det burkar ju hända rätt ofta. Även om tänkandet händer rätt ofta det med! Ibland för mycket. Eller, väldigt ofta för mycket. Bra med blogg till det.

Dels så gick jag hem själv, eftersom alla där inte verkade vilja gå hem precis då, trots att jag personligen kände att det var nog. Då var det lika bra att knalla. Jag tänkte på relationer folk emellan. Mycket på folk i min närhet, både deras relationer till andra och mina till andra. Jag kan tycka det både är kul och intressant om folk vill dela med sig om det till mig och också om de vill lyssna eller veta om mina. Men när de väl har delat och liknande så håller jag det för mig själv. Om folk har varit snälla att anförtro mig med något ska ju inte jag vara den som glappar käft. Sen ärligt talat kan jag ibland inte bry mig mindre om vad folk håller på med. Inte för att jag inte bryr mig, just tvärtemot, för att det är DERAS ensak. Vill de dela så delar de väll. Jag försöker att inte ta till mig för mycket på ryktesvägar.

Kalle, Torgny och Jag gick för övrigt som ett TV-team på sittningen förut. Jag som programledare för Channel Shit News. Kalle som ljudkille med bom-mick. Torgny som kameraman. En billig men ändå bra utklädning. Snabbt gick det att göra allt också. Vissa saker för målade vi dagen innan, resten gjorde vi bara timmar innan sittningen. Blev ett lyckat resultat även fast vi inte fick använda det lika mycket som tänkt. Under sittningen var det diverse Quiz. Dels att gissa tv-program och kändisar och ett musik quiz med låtar från kända tv-serier. Vi Ägde ut alla (trots att ett fel uppstod) på tv-quizet, och under musik quizet hamnade vi delad första plats med 3-4 andra bord. Utslags frågan gällde hur många Pokémon säsonger det finns utgiven på svenska. Jag, som representant för vårt lag räknade lite snabbt på det och svarade först: 10. Alla andra bort kastade ur sig sina svar och domaren dömde. Rätt svar var ju 10 säsonger. Tyvärr så hade vi ju redan fått pris för Tv-quizet så vi var tvungna att ge priset till det näst-bästa-laget. Lite synd, för vi hade ju rätt på ALLT.

När jag lämnade Vall så märkte jag att kammen jag hade haft med mig var borta. En kam kanske inte är så mycket att gnälla över. Men jag hade blivit van kammen. Ofta när jag köpt kammar så har jag valt något som legat i en 10kr-låda och dessa brukar vara VASSA. För en gångs skull hade jag senast investerat i en lite dyrare kam, men schyssta färger. Och just det att jag blivit van att använda den, så jag visste ungefär hur håret skulle bli om man kammade det. Vilket gjorde kammen prefekt för just mig, just nu. Lite överdrivet gnäll kanske. Men lite less blir man ju.

Det är lite stressigt nu också. Stressat hela veckan. Och det slutar inte nu. imorgon åker jag till Gotland med föreningen för att "umgås" med andra studenter från typ hela landet. Men bland det bästa är att LÖRDAG är min födelsedag och den kommer alltså då att firas på en Ö, som de gjorts i typ hela mitt liv. Känns bra. Typ 22 år på Alnö, ett år på Gotland, ö som ö liksom. Jag hade ju velat sova ut båda imorgon och hela helgen, men Absolut Gotland tar ju ifrån mig det.. Blir att sova en massa nästa vecka. Hoppas jag. Vore skönt allafall.

Inga kommentarer: