tisdag 15 maj 2012

Tisdagsdjuret


I lite brist på inläggsnamn kör man med det här. Kände mig lite kreativ och här är resultatet.

Och jag kan ju berätta att jag fortfarande lever efter Absolut Gotland. Fick bara ett par mindre smärtor. Så som ett sjukt blödande finger i samband med en citron som skulle skäras, och ett trasigt knä i samband med ett skednings rekord som skulle utföras och sist men inte minst en tappad röst i samband med skrikande av hejarop och sånger. Som tur var hade vi VOXare med oss. Sjuksköterskor som kunde hjälpa mig när jag skar mig.

Men det var väldigt härligt att vara där. Glada och trevliga studenter överallt! En massa märken byttes och även en ove-del byttes med en kalmarbor. De var hur sköna som helst, och de gillade mitt engagemang när jag berättade att jag hade letat efter dem i typ två dagar. Vi sa första natten att vi borde byta en ove-del. Sen efter det såg jag dem inte alls. Men det var ju rätt mycket folk där. Vissa märken var rätt eftertraktade också. Jag passade på att riva av två från oven för att folk ville byta. Till nästa år ska det bli mer märken att ta med, nu vet jag lite vilka som brukar gå bäst att byta bort.

Och alla härliga citat som drogs. Kalle förde anteckningar på de bästa. Jag kunde ju inte låta bli att dra ett. Kalle har precis duschat, står med bar överkroppoch kammar sitt långa hår bakåt. Då klämmer jag in: "Fan! Man kanske satsar på fel lag ändå!"

Och man blir inte riktigt förälskad i sin ove förrän man har varit på en riktig resa i den. Möjligen en kärlek, men ingen förälskelse. Nu är den en del av mig!

Imorgon blir det lite HTML-kodning. Jag är sjukt taggad att jobba på grupparbetet!

Inga kommentarer: