söndag 17 juni 2012

8-timmars serie

Ja, då skriver vi lite om min 8timmars serie då. Jag vet inte hur det här kommer att bli, med alla sidor alltså. Förut kunde man själv bestämma storleken på tumbnailsen, nu är det förutbestämt, och det går inte heller att lägga dem bredvid varandra. Men då får det vara så.

Vi hade fått lite info dagen innan om det här. Det var lite tips, som att tuscha direkt och bara köra. Skissa inte om det inte behövs, det tar mest bara tid. Sen fick vi också höra att det inte var obligatoriskt att vara med på den här uppgiften. Lite synd kan jag tycka. För det är så himla kul och riktigt bra att prova på. Höjer sa också så här: "Det är som en gympa-pass. Bara träning." Och det är väll den bästa beskrivningen på det hela. Sen att allt blir helt underbart gör ju att man bara blir stolt.

Grabbarna och jag möttes i Bunkern kl 10 och körde igång. Vi fick titlarna via mailen, så det var bara att köra igång, och det gick riktigt bra. Redan på första sidan hade jag tjänat in tid. Och på tredje sidan började jag komma in i rätt "flow" och gjorde det lite med detaljerat. Och eftersom att jag tjänat in massa tid på de flesta sidor så hade jag tid att gå och käka och ta en liten paus mitt i allt. Det behövdes nog. När jag gjorde 24-timmars så skissade jag ju varje sida snabbt och sedan tuschade. Och var rätt noga med skrafferingar och detaljer. Ända jag kan tycka är lite dåligt med min serie är textningen. Jag skriver ju som en jävla kratta. Får väll träna lite mer på det.

Så, varsågod och läs. Och är det för smått går det alltid att högerklicka och välja "visa bild" eller "spara bild" Ibland är det bra med internet.

Inga kommentarer: